![]() |
|
|
|||
|
|||
|
yeh אום ive ניסו כל הנהגים שהגיעו עם המחשב האישי שלי ו ... yeh alll ללא הועיל ... בעיה נפוצה? מה זה יכול להיות?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מה יש לך מחשב m8 (M / B, CPU וכו ') ומה O / S אתה משתמש? יותר מידע שאתה מספק לנו לייעץ טוב יותר את החבר 'ה מכאן יכול לתת לך
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה יכול גם לנסות להסתכל על אתר האינטרנט של יצרני PCI מכשיר ולראות אם יש נהגים על שם זה. עם זאת כמו redden137 אמר, היא עזרה owuld אם ידענו קצת יותר על המחשב.
|
|||
|
|||
|
לוח האם הוא ASUS m3a AM2 +
DDR2 מ 2x 1GB 1066 הרץ CPU phenom = 2.2 Ghz מרובע XP SP3, אום כונן DVD liteon 4 HDD ... 2x של 120 GB 1x 320gb 1 x 500gb dont יודע מה עוד אני יכול לתת לך אה וגם כרטיס PCI IDE אשר אני התקנתי את כל מנהלי ההתקן והוא עובד btw אז אני חושב את זה dont geforce 8400 256MB כרטיס vid ו 650 Watt החשמל coolermaster |
|
|
|||
|
|||
|
בסדר, אני חושב לנסות את XP באמצעות לחיצה על התחל, לחץ על לוח הבקרה (ב 'תצוגה קלאסית') על מערכת, לחץ על הכרטיסייה חומרה ולאחר מכן מנהל ההתקנים, רשימה יופיע m8 על כל הרשימה כי יש צהוב? על ידם
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh "PCI התקן לא ידוע"
|
|
|
|||
|
|||
|
נסה את הזכות לחיצה על התקן לא ידוע, ולחץ על עדכון מנהל התקן
בו הוא סוג התקן לא ידוע m8? |
|
|
|||
|
|||
|
"התקנים אחרים"
|
|
|
|||
|
|||
|
הכנס את התקליטור של לוח האם קליק ימין על התקן לא ידוע, ולחץ על עדכון מנהל ההתקן לא הולך לחץ על אינטרנט ולאחר מכן לחץ על הבא
|
|
|
|||
|
|||
|
אני עשיתי את זה B4
אבל אני ll לנסות עוד פעם אחת yeh didn't לקחת anyhint למעלה אני חושב שזה SP3 הבעיה חסת עלים ive זה לעולם לא היה קורה B4 |