![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| yeh um ive wypróbowany wszystkie sterowniki, które pochodziły z mojego komputera i yeh ... ALLL nie skorzystać ... wspólny problem? co może być? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co masz szt. m8 (m / b, cpu, itp) i co o / s używasz? Więcej informacji na dostarczysz tym lepiej doradzić nam chłopaki stąd można uzyskać
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można również spróbować patrząc na stronach producentów PCI urządzenie i sprawdzić, czy istnieją jakieś sterowniki na nie dla niego. Jednak jak redden137 powiedział, to owuld pomóc jeśli wiemy nieco więcej na temat komputera.
| |||
| |||
| płyta główna to ASUS m3a AM2 + DDR2 pamięci 2x 1GB 1066 Hz CPU 2,2 GHz = phenom quad XP SP3, umm Liteon DVD 4 hdd ... 2x 120 GB's 1x 320gb 1 x 500GB Nie wiem co jeszcze mogę dać ya oh, a karty PCI IDE, które mam zainstalowane sterowniki i działa tak btw ja dont pomyśleć, że jego GeForce 8400 256MB karty vid i 650 watt zasilacz coolermaster |
|
| |||
| |||
| Myślę, że dobrze używasz XP kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Panel sterowania (w widoku klasycznym) kliknij polecenie System, kliknij kartę Sprzęt, a następnie menedżera urządzeń, wykaz powinien pojawić się na liście m8 żadnych które mają żółty? przez nich |
|
| |||
| |||
| yeh "nieznane urządzenie PCI" |
|
| |||
| |||
| Spróbuj klikając prawym przyciskiem myszy na nieznane urządzenie i kliknij przycisk Aktualizuj sterownik w jakiej kategorii jest nieznane urządzenie m8? |
|
| |||
| |||
| "inne urządzenia" |
|
| |||
| |||
| Umieść płyta cd w prawo kliknij na nieznane urządzenie i kliknij aktualizację sterownika kliknij na nie będzie w Internecie a następnie kliknij przycisk Dalej |
|
| |||
| |||
| I już to wszystko b4 ll ale spróbuj jeszcze raz yeh anyhint didnt pick up Myślę, że jest to problem cos sp3 ive nigdy nie jest możliwe b4 |
![]() |
|
| Zakładki |