![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Yeh um IVE vyskúšali všetky ovládače, ktoré sa stalo s mojím počítačom a Yeh ... alll bezvýsledne ... Spoločný problém? co by to mohlo byť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo máš ks M8 (m / b, cpu, atď) a čo o / s používate? viac info vám poskytnú lepšiu kluci od nás poradiť, tu vám
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete tiež skúsiť hľadať na stránkach výrobcu zariadenia PCI a zistiť, či existujú ovládače pre tam je. Avšak rovnako ako redden137 povedal, že owuld pomoc, ak by sme vedeli trochu viac informácií o vašom počítači.
| |||
| |||
| doska je ASUS M3A AM2 +, DDR2 pamäte 2x 1 GB 1066 Hz cpu = phenom 2,2 GHz Quad XP SP3, Umm liteon DVD 4 hdd ... 2x 120 GB na 1x 320gb 1 x 500 gb dont vedieť, čo ešte môžem dať ya oh a ide pci karta, ktorá Nainstaloval som všetky ovládače a funguje tak i dont btw myslím, že jeho GeForce 8400 256megabajt vid karty a 650 Watt napájací CoolerMaster |
|
| |||
| |||
| jo myslím, že vaše použitie xp vyskúšať kliknutím na Štart, kliknite na položku Ovládací panel (klasické zobrazenie) kliknite na systém, kliknite na kartu Hardvér, potom správca zariadení, ktorých zoznam by sa mal objaviť na zozname žiadne M8, ktoré majú žltú? nimi |
|
| |||
| |||
| Yeh "neznámeho pci zariadenia" |
|
| |||
| |||
| Skúste kliknutie pravým tlačidlom na neznámeho zariadenia a kliknite na tlačidlo Aktualizovať ovládač do ktorej kategórie je neznáme zariadenie M8? |
|
| |||
| |||
| "inými prostriedkami" |
|
| |||
| |||
| Položte dosku na cd kliknite vpravo na neznámeho zariadenia a kliknite na tlačidlo aktualizovať ovládače kliknutím na tlačidlo Nie, aby sa na internet potom kliknite na tlačidlo Ďalšie |
|
| |||
| |||
| Ja som to urobil b4 ale aj ll skúsiť ešte raz Yeh didnt vyzvednout anyhint hore Myslím, že to je problém sp3 cos IVE nikdy to stalo b4 |