![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ыех ум иве суђен сви возачи који сте добили са својим рачунаром и ыех ... аллл без помоћи ... заједничких проблема? што би могло бити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта имаш пц м8 (м / б, ЦПУ, итд), а шта о / е користите? за детаљније вам дати боље саветовати нас момци одавде вам може дати
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете пробати хандсоме код произвођачи странице ПЦИ уређаја и видети ако има било каквих драјвера на постоји за њега. Међутим редден137 као што је рекао, она оуулд помоћ ако смо знали нешто више о вашем рачунару.
| |||
| |||
| матична плоча је Асус м3а АМ2 + ДДР2 мем 2кс 1ГБ 1066 Хз Процесор = 2,2 ГХз Куад пхеном КСП СП3, Умм литеон ДВД погон 4 ХДД ... 2кс 120 ГБ-а 1кс 320гб 1 кс 500ГБ донт кноткле шта друго ја могу дати ыа ох и ИДЕ ПЦИ картице које имам инсталиране све дривер и ради бту тако ја донт мислити да својим ГеФорце 8400 256МБ картице Вид и 650 Уатт напајање цоолермастер |
|
| |||
| |||
| ок мислим да користите ваш КСП покушате кликом на почетак, кликните Контролна плоча, (у класични приказ) кликните система, изаберите картицу хардвер, а затим Девице Манагер, листа ће се појавити на било којем м8 списка који имају жуте? им |
|
| |||
| |||
| ыех "ункноун ПЦИ девице" |
|
| |||
| |||
| Пробај десни клик на непознати уређај и кликните упдате дривер подручја у којима је непознати уређај м8? |
|
| |||
| |||
| "другим уређајима" |
|
| |||
| |||
| Ставите цд у матичној табли кликните десно на непознат уређај и кликните на упдате дривер кликни да не иде на интернет, а онда кликните следећи |
|
| |||
| |||
| Ја сам то учинио Б4 али ја лл покушајте још једном ыех није мотика сеттле аныхинт Мислим да је ово сп3 проблем цос Иве никада имао тај догодити Б4 |