![]() |
|
| |||
| |||
| yeh aa ive ile geldi tüm sürücüleri denedim ve PC ve yeh ... boşuna alll ... Common sorunu? ne olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne (m / b, CPU, vb) ve o / kullandığınız var M8 adet var? daha fazla bilgi için daha iyi bize buradan size verebilir çocuklar tavsiye sağlamak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca üreticiler PCI cihazın web sitesine bakın ve görmek eğer onun için orada bir sürücü vardır. Ancak gibi redden137, eğer biraz bilgisayar hakkında daha fazla biliyordum yardımcı owuld söyledi.
| |||
| |||
| anakartında ASUS m3a bir AM2 + DDR2 Mem 2x 1GB 1066 Hz CPU = Phenom 2,2 GHz dört XP SP3, Umm liteon DVD sürücü 4 HDD ... 2x's 120 GB 1x 320GB 1 x 500gb dont Sana ne verebilirim biliyorum Oh and i tüm sürücüleri yüklü olan bir IDE PCI kart ve i dont öyle BTW çalışıyor ve bu GeForce 8400 256MB VID kartı ve 650 Watt güç kaynağı coolermaster |
|
| |||
| |||
| tamam senin kullanarak XP başlangıç tıklayınız sistemi klasik görünümü (), click donanım sekmesini, daha sonra cihaz yöneticisi, herhangi bir listedeki bir sarı var M8 görünecektir listesi, Denetim Masası'nı tıklatın tıklayarak denemek mi? onlar tarafından |
|
| |||
| |||
| "bilinmeyen yeh PCI aygıt" |
|
| |||
| |||
| Sağa bilinmeyen aygıt tıklayın güncelleme sürücü tıklayarak deneyin hangi kategori bilinmeyen aygıt M8 nedir? |
|
| |||
| |||
| "Diğer cihazlara" |
|
| |||
| |||
| Anakartın sağ tıklayın ve bilinmeyen aygıt tıklayın güncelleme sürücü tıklayınız hiçbir internet tıklatın sonraki gidiyor cd koyun |
|
| |||
| |||
| Bu b4 yapılır ve ama i LL zaman bir daha deneyin yeh didnt kadar anyhint almak Bu bir SP3 sorun marul Bu b4 gerçekleşmesi hiç ive olduğunu düşünüyorum |
![]() |
|
| Bookmarks |