![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Yeh Ive UM випробували всі драйвери, які прийшли з мого ПК і Е ... alll але безрезультатно ... спільні проблеми? Що б це могло бути? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який комп'ютер Ви отримали M8 (M / B, процесора і т.д.) і що O / S ви використовуєте? Більше інформації ви надасте краще повідомити нам хлопці з тут може дати вам
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, можна дивитися на сайт виробників пристроїв PCI і подивитися, чи немає там драйверів для неї. Однак, як redden137 сказав він owuld допомогти, якщо ми знали трохи більше про комп'ютер.
| |||
| |||
| плати ASUS M3A AM2 +, DDR2 Mem 2x 1gb 1066 Гц CPU = 2,2 ГГц Phenom Quad XP SP3, Умм LITEON DVD-дисків 4 HDD ... 2x 120 Гбайт 1x 320GB 1 х 500gb НЕ знаю, що ще я можу дати я Та й карта PCI IDE, який я встановив всі драйвера і працює BTW тому не думаю, що своє GeForce 8400 256mb вид карт і 650 Вт блок живлення CoolerMaster |
|
| |||
| |||
| Я думаю, добре ви використовуєте XP, спробуйте натиснути "Пуск", виберіть команду Панель керування (класичний вигляд) Клацніть "Система", виберіть вкладку Hardware, потім Device Manager, список повинен з'явитися M8 будь-якому списку, які мають жовтий колір? їм |
|
| |||
| |||
| Yeh "невідоме PCI пристрій" |
|
| |||
| |||
| Спробуй правою кнопкою на невідомий пристрій і натисніть "оновити драйвера в яку категорію входить невідомий пристрій M8? |
|
| |||
| |||
| "Інші пристрої" |
|
| |||
| |||
| Поставте диск в материнську плату правою кнопкою на невідомий пристрій і натисніть кнопку "Оновити драйвер, щоб не відбувалося Інтернету натисніть кнопку Далі |
|
| |||
| |||
| I В. Е. зробили B4 але я спробую ще раз Yeh Didn't Pick anyhint вгору Я думаю, це проблема ство sp3 Я ніколи не був це відбудеться B4 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Модем (COM4) використовується невідомого програмного забезпечення / пристрій) | Davida50000 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 12 липня 2009 12:09 |
| "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою" | gramble | General Software чат | 1 | 8 червня 2009 23:28 |
| Пристрій USB не упізнано ... Що USB пристрої? | Haun | Операційні системи Windows | 3 | 19 лютого 2009 18:08 |
| Невідомо вентилятора процесора | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 жовтня 2007 09:19 |
| USB флеш-диск невідомого пристрою | bongahead | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 30 березня 2007 22:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |