![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej, I nedávno stáhli, co jsem myslel, že některé video soubory, ale soubory. Vcm soubory. Mám udělat malý průzkum a zjistili, že vcm znamená komprese videa manažer. Ale já ještě nemám ponětí, jak můžu otevřít tyto videa. I staľené některé kodeky, které si nic, stále nemohla otevřít v libovolném přehrávači médií. Takže to, co jsem požádala je může mi někdo říct, jak hrát tyto soubory dekomprimovat, nebo je? Pomoc bude hodně. Díky PS. Běžím na Windows XP Home Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VCM je soubor rozšíření spojené s Interwise Participant Nahrané soubory webové vysílání.
| |||
| |||
| OK. Existuje program, který jsem si stáhnout nebo si musím koupit. Stále mám tušení, jak přehrávat soubory. |
|
| |||
| |||
| Vlastně jsem to díky za vaši pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zamontované. ISO Stále Won't Play nebo Open při jakémkoli použití? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 4 | 12. Srpen 2009 11:43 |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| I-Spy přijít a hrát! | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 5 | 18. leden 2008 14:17 |
| Thread Nástroje | |
| |