![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, Aš neseniai paimtas ką maniau apie vaizdo failus Tačiau failus. VCM failus. Aš atlikau šiek tiek mokslinius tyrimus ir rado, kad VCM tai vaizdo suspaudimo vadybininkas. Bet aš vis dar neįsivaizduoju, kaip galėčiau atidaryti šiuos vaizdo. I downloaded kai kodeka, kuris nepadarė nieko, vis dar negalėjo atidaryti bet grotuvo. Taigi, ką aš prašau tai gali kas nors pasakyti, kaip atlikti šiuos failus arba Išspausti jų? Any help much appreciated bus. Ačiū PS. Aš "Windows XP Home Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VCM yra failo plėtinys susijusios su Interwise dalyvis Įrašytas Webcast failus.
| |||
| |||
| Gerai. Ar yra programa galima atsisiųsti ar turiu jį nusipirkti. Aš vis dar neįsivaizduoju, kaip atkurti failus. |
|
| |||
| |||
| Actually I figured it out thanks for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sumontuoti. ISO vis tiek nepavyksta paleisti ar atidaryti bet kurioje programoje? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 12, 2009 11:43 |
| Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? | Blitzgirl42 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 17, 2009 12:08 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| I spy-ateiti ir žaisti! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 18 sausis 2008 14:17 |
| Temos įrankiai | |
| |