![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Нещодавно я завантажив що я вважав Деякі відеофайли Однак файли. VCM файлів. Я зробив невелике дослідження і з'ясували, що кошти VCM Video Manager стиснення. Але я до сих пір не знаю, як я можу відкрити ці відео. Я завантажив кодек який нічого не робив, все ще не міг відкрити їх у будь-якому медіа-програвачі. Так що я питаю, може хто-небудь сказати мені, як грати в ці файли і розпакувати їх? Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. Спасибо PS. Я що працюють на Windows XP Edition додому |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VCM представляє собою файл із розширенням пов'язаних Interwise Учасники Записані файли Webcast.
| |||
| |||
| Добре. Чи існує програма, я можу завантажити або мені потрібно купити. Я ще не знав, як грати на файли. |
|
| |||
| |||
| На самом деле я здогадався спасибі за вашу допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Створено. ІСО Still Will Не грай або відкритого в будь-якій програмі? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мультимедіа & кодеки | 4 | 12 серпня 2009 11:43 |
| Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання? | Blitzgirl42 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 17 червня 2009 12:08 |
| Як відкрити. PUB файл в Open Office? | Сагір | Office Suites & Застосування | 1 | 6 червня 2009 06:04 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| I Spy-Заходьте і грайте! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 18 січня 2008 14:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |