![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, и проблемът е, че моята половинка reinstalled XP на лаптопа си. Сега дисплея са водачи няма. Свалих Еверест и отидоха на видео драйвери страница, която е http://www.sis.com/ Опитах драйверите, но тя казва, уверете се, че устройството е по-добре, но проблемът е, неговата интегрирана графика. Аз не знам марката на дънната платка или модел Еверест, защото казва, че е неизвестно. Неговият един Адвент 7081 лаптопа. Може някой да ми помогне да се открият тези шофьори? Почит Jase:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много Алекс. Ти реши проблема. Почит Jase |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Trouble Намиране видео драйвери | nibnibz | Графика на карти & Монитори | 7 | 30 Юни 2009 14:54 |
| Шофьор Query код аудио / видео | ashmehta | Мултимедия & Codecs | 2 | 14 Юни 2008 14:36 |
| Аз съм се опитва да се инсталира драйвер за видео-карта и да получите това съобщение | demon102 | Графика на карти & Монитори | 2 | 24 Jan 2008 14:24 |
| Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! | ljkd13 | Мултимедия & Codecs | 3 | 17 Jan 2008 20:00 |
| Intel видео драйвера инсталация на Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Алтернативни OS | 2 | 18 Март 2007 19:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |