![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, a problém je v tom, že my mate xp přeinstalovat na svém notebooku. Nyní displeji ovladače jsou pryč. I staľené Everest a jel na video ovladače stránku, která je http://www.sis.com/ Zkoušel jsem ovladače ale říká, ujistěte se, že přístroj je správně, ale problém je, jeho integrované grafiky. Neznám provést základní desky nebo modelu Everest, protože říká, že je znám. Jeho jedna Advent 7081 laptop. Mohl by některý pomozte mi najít tyto ovladače? Jase jde:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Mnohokrát děkuji Alexi. Ty vyřešit tento problém. Jde Jase |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy Hledání Video Driver | nibnibz | Graphics Cards & Monitory | 7 | 30. června 2009 14:54 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. června 2008 14:36 |
| Snažím se nainstalovat ovladače pro grafickou kartu a získejte tuto zprávu | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 24. ledna 2008 14:24 |
| Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. ledna 2008 20:00 |
| Intel video instalace ovladače pro Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Alternativní OS | 2 | 18. března 2007 19:20 |
| Thread Nástroje | |
| |