μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Video Driver.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 09:51
Banned Ομάδα

Default Video Driver.

Hi all,

αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου mate επανεγκατασταθούν XP για το φορητό υπολογιστή. Τώρα τα προγράμματα οδήγησης οθόνης έχουν φύγει. Θα κατεβάσει το Everest και πήγε στο βίντεο οδηγούς σελίδα, η οποία είναι http://www.sis.com/

Προσπάθησα, αλλά οι οδηγοί που λέει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι σε σωστά, αλλά το πρόβλημα είναι, στην ολοκληρωμένη γραφικά. Δεν γνωρίζω τη μάρκα της μητρικής πλακέτας ή υπόδειγμα Everest γιατί λέει ότι είναι άγνωστη. Είναι ένα Advent 7081 laptop.

Θα μπορούσε να με βοηθήσει οποιονδήποτε να βρούμε αυτούς τους οδηγούς;

Regards Jase:)
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 10:14
Ομάδα Δωρητών

Default Video Driver.

Πάω εδώ

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να "VGA" και "κατεβάσετε".

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 10:56
Banned Ομάδα

Default Video Driver.

Σας ευχαριστώ πολύ Αλεξ.

Θα λυθεί το πρόβλημα.

Regards Jase
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα Εύρεση Video Driver nibnibz Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 30 Ιουν 2009 14:54
Οδηγός Query ref audio / video ashmehta Multimedia & Codecs 2 14 Ιουν 2008 14:36
Είμαι προσπαθεί να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα βίντεο και να λάβετε αυτό το μήνυμα demon102 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 24 Ιαν 2008 14:24
Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! ljkd13 Multimedia & Codecs 3 17 Ιαν 2008 20:00
Intel video οδηγός εγκατάστασης για Linux; iloveyouintarweb Linux & Εναλλακτικές OS 2 18 Μαρ 2007 19:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.