![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου mate επανεγκατασταθούν XP για το φορητό υπολογιστή. Τώρα τα προγράμματα οδήγησης οθόνης έχουν φύγει. Θα κατεβάσει το Everest και πήγε στο βίντεο οδηγούς σελίδα, η οποία είναι http://www.sis.com/ Προσπάθησα, αλλά οι οδηγοί που λέει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι σε σωστά, αλλά το πρόβλημα είναι, στην ολοκληρωμένη γραφικά. Δεν γνωρίζω τη μάρκα της μητρικής πλακέτας ή υπόδειγμα Everest γιατί λέει ότι είναι άγνωστη. Είναι ένα Advent 7081 laptop. Θα μπορούσε να με βοηθήσει οποιονδήποτε να βρούμε αυτούς τους οδηγούς; Regards Jase:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ πολύ Αλεξ. Θα λυθεί το πρόβλημα. Regards Jase |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα Εύρεση Video Driver | nibnibz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 30 Ιουν 2009 14:54 |
| Οδηγός Query ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Codecs | 2 | 14 Ιουν 2008 14:36 |
| Είμαι προσπαθεί να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα βίντεο και να λάβετε αυτό το μήνυμα | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 24 Ιαν 2008 14:24 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Intel video οδηγός εγκατάστασης για Linux; | iloveyouintarweb | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 18 Μαρ 2007 19:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |