![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, ali problem je da je moja drugarica reinstalled xp na njegov laptop. Sada display driveri su nestala. Ja skinuti Everest i otišao do video drivera stranicu, koja je http://www.sis.com/ JA pokušao vozača, ali kaže se uvjerite u uređaj ispravno, ali je problem, njegova integrirana grafika. Ja ne znam napraviti na matičnoj ploči ili modela jer Everest kaže da je nepoznat. Njegova jedna Advent 7081 laptop. Mogao tko pomoć mene naći te drivere? Jase pozdrav:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Thank you so much Alex. Vi riješio problem. Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trouble Pronalaženje video Driver | nibnibz | Graphics Cards & Monitors | 7 | 30. lipnja 2009 14:54 |
| Vozač Upit ref audio / video | ashmehta | Multimedija i kodeci | 2 | 14. lipnja 2008 14:36 |
| Ja sam težak to uvesti koga u službu vozač za video karticu i dobili ovu poruku | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 24 siječanj 2008 14:24 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Intel video driver instalaciju na Linux? | iloveyouintarweb | Linux OS i alternativna | 2 | 18. ožujak 2007 19:20 |
| Thread Tools | |
| |