kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Video driver.

Reply

Téma eszközök
Old Október 8. 2007, 09:51
Tiltott Group

Default Video driver.

Hi all,

is a probléma, hogy a haverom újratelepítendő xp saját laptop. Most meg a járművezetők elment. Letöltöttem az Everest, és elment a videó járművezetők oldalra, ami http://www.sis.com/

Próbáltam a vezetők, de azt mondja, hogy biztosan a megfelelő eszköz, de a gond az, hogy az integrált grafika. Nem tudom, az, hogy az alaplap vagy a modellt, mert az Everest azt mondja, nem ismert. Ez egy Advent 7081 laptop.

Tudna valaki segíteni, hogy ezek a vezetők?

Regards Jase:)
Old Október 8. 2007, 10:14
Donor Group

Default Video driver.

Jár itt

Görgess le a "VGA" és a letöltést.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 8. 2007, 10:56
Tiltott Group

Default Video driver.

Nagyon szépen köszönöm Alex.

Azt megoldani a problémát.

Regards Jase
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Trouble Lakáskeresés Video Driver nibnibz Grafikus kártyák és monitorok 7 30. június 2009 14:54
Driver Keresés ref audio / video ashmehta Multimédia és kodekek 2 14. június 2008 14:36
Próbálom telepíteni a mozdonyvezető egy videó kártyát, és hogy ez az üzenet demon102 Grafikus kártyák és monitorok 2 24. január 2008 14:24
Video driver probléma, akkor monitor nem működik! ljkd13 Multimédia és kodekek 3 17. január 2008 20:00
Intel video driver telepítés Linux? iloveyouintarweb Linux és OS Alternatív 2 18. március 2007 19:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.