![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, is a probléma, hogy a haverom újratelepítendő xp saját laptop. Most meg a járművezetők elment. Letöltöttem az Everest, és elment a videó járművezetők oldalra, ami http://www.sis.com/ Próbáltam a vezetők, de azt mondja, hogy biztosan a megfelelő eszköz, de a gond az, hogy az integrált grafika. Nem tudom, az, hogy az alaplap vagy a modellt, mert az Everest azt mondja, nem ismert. Ez egy Advent 7081 laptop. Tudna valaki segíteni, hogy ezek a vezetők? Regards Jase:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Nagyon szépen köszönöm Alex. Azt megoldani a problémát. Regards Jase |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Trouble Lakáskeresés Video Driver | nibnibz | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 30. június 2009 14:54 |
| Driver Keresés ref audio / video | ashmehta | Multimédia és kodekek | 2 | 14. június 2008 14:36 |
| Próbálom telepíteni a mozdonyvezető egy videó kártyát, és hogy ez az üzenet | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 24. január 2008 14:24 |
| Video driver probléma, akkor monitor nem működik! | ljkd13 | Multimédia és kodekek | 3 | 17. január 2008 20:00 |
| Intel video driver telepítés Linux? | iloveyouintarweb | Linux és OS Alternatív | 2 | 18. március 2007 19:20 |
| Téma eszközök | |
| |