![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם ובכן הבעיה שלי היא כי חבר מחדש XP על הנייד שלו. כעת להציג את מנהלי ההתקנים נעלמו. אני הורדתי את everest והלכתי הווידאו נהגים הדף, שנמצא http://www.sis.com/ ניסיתי את זה אבל אומר נהגים לוודא המכשיר הוא תקין, אבל הבעיה היא, גרפיקה משולבת שלה. אני לא יודע את עושים את לוח האם או everest אומר כי מודל זה אינו ידוע. Its a 7081 ההתגלות הנייד. כל אחד יכול לעזור לי למצוא את הנהגים? Jase בברכה:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| תודה רבה לך אלכס. אתה לפתור את הבעיה. בברכה Jase |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה למצוא מנהל מסך | nibnibz | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | עד ה -30 בחודש יוני 2009 14:54 |
| מנהל התקן שאילתה REF אודיו / וידאו | ashmehta | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 14th יוני 2008 14:36 |
| אני מנסה להתקין את מנהל ההתקן של כרטיס הווידאו ולקבל הודעה זו | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 24 ינואר 2008 14:24 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| אינטל מנהל מסך ההתקנה ב-Linux? | iloveyouintarweb | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 18 מרץ 2007 19:20 |
| שרשרת כלים | |
| |