![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, ir problema yra ta, kad mano padėjėjas iš naujo XP savo kompiuteryje. Dabar ekrane vairuotojai dingo. I downloaded Everest ir nuvyko į vaizdo tvarkykles puslapį, kuris yra http://www.sis.com/ Bandžiau vairuotojų, bet ji sako, įsitikinkite, kad prietaisas yra tinkamai, tačiau problema yra, jos integruota grafika. Nežinau padaryti iš plokščių arba modelis, nes everest sako, kad ji nežinoma. Jo Advento 7.081 nešiojamas. Gal kas nors padėti man rasti šias tvarkykles? Dėl Jase:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Thank you so much Alex. Jums išspręsti problemą. Dėl Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemų ieškant Video Driver | nibnibz | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Birželis 30, 2009 14:54 |
| Vairuotojo Užklausa Nuoroda Audio / Video | ashmehta | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 14, 2008 14:36 |
| Bandau įdiegti tvarkyklę vaizdo plokštė ir gaukite šią žinutę | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 24 sausis 2008 14:24 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| "Intel" vaizdo tvarkyklės diegimo į Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Alternative OS | 2 | Kovas 18, 2007 19:20 |
| Temos įrankiai | |
| |