menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Video Driver.

Reply

Thread Tools
Old 8. októbra 2007, 09:51
Banned Skupina

Default Video Driver.

Ahoj všetkým,

a problém je v tom, že my mate xp přeinstalovat na svojom notebooku. Teraz displeji ovládača sú preč. I stiahnuty Everest a jel na video ovládače stránku, ktorá je http://www.sis.com/

Zkoušel jsem ovladače ale hovorí, uistite sa, že prístroj je správne, ale problém je, jeho integrovanej grafiky. Nepoznám vykonať základné dosky alebo modelu Everest, pretože hovorí, že je známy. Jeho jedna Advent 7081 laptop.

Mohol by niektorý pomôžte mi nájsť tieto ovládače?

Jasem ide:)
Old 8. októbra 2007, 10:14
Darcu Skupina

Default Video Driver.

Choď tady

Prejdite na 'VGA' a download.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 8. októbra 2007, 10:56
Banned Skupina

Default Video Driver.

Mnohokrát děkuji Alexi.

Ty tento problém vyriešiť.

Ide Jasem
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy Hľadanie Video Driver nibnibz Graphics Cards & Monitory 7 30. júna 2009 14:54
Driver dotazu ref audio / video ashmehta Multimedia & Kodeky 2 14. júna 2008 14:36
Snažím sa nainštalovať ovládače pre grafickú kartu a získajte túto správu demon102 Graphics Cards & Monitory 2 24. januára 2008 14:24
Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! ljkd13 Multimedia & Kodeky 3 17. januára 2008 20:00
Intel video inštalácie ovládača pre Linux? iloveyouintarweb Linux & Alternatívne OS 2 18. marca 2007 19:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.