![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, a problém je v tom, že my mate xp přeinstalovat na svojom notebooku. Teraz displeji ovládača sú preč. I stiahnuty Everest a jel na video ovládače stránku, ktorá je http://www.sis.com/ Zkoušel jsem ovladače ale hovorí, uistite sa, že prístroj je správne, ale problém je, jeho integrovanej grafiky. Nepoznám vykonať základné dosky alebo modelu Everest, pretože hovorí, že je známy. Jeho jedna Advent 7081 laptop. Mohol by niektorý pomôžte mi nájsť tieto ovládače? Jasem ide:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Mnohokrát děkuji Alexi. Ty tento problém vyriešiť. Ide Jasem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy Hľadanie Video Driver | nibnibz | Graphics Cards & Monitory | 7 | 30. júna 2009 14:54 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. júna 2008 14:36 |
| Snažím sa nainštalovať ovládače pre grafickú kartu a získajte túto správu | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 24. januára 2008 14:24 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Intel video inštalácie ovládača pre Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Alternatívne OS | 2 | 18. marca 2007 19:20 |
| Thread Tools | |
| |