![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, али проблем је да је моја другарица реинсталлед ксп на његов лаптоп. Сада дисплаы дривер су нестала. Ја скинути Еверест и отишао до видео драјвера презентацију, која је хттп://ууу.сис.цом/ ЈА суђен возача, али каже се уверите у уређај исправно, али је проблем, његова интегрисана графика. Ја не знам направити на матичној плочи или модела јер Еверест каже да је непознат. Његова једна Адвент 7081 лаптоп. Могао ко помоћ мене наћи те дривер? Јасе поздрав:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Тханк ыоу со муцх Алекс. Ви решио проблем. Регардс Јасе |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Троубле Проналажење видео Дривер | нибнибз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 30. јуна 2009 14:54 |
| Возач Упит реф аудио / видео | асхмехта | Мултимедија и кодеци | 2 | 14. јуна 2008 14:36 |
| Ја сам тежак за увести возач за видео картицу и добили ову поруку | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 24 јануар 2008 14:24 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Интел видео дривер инсталацију на Линукс? | иловеыоуинтаруеб | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 18 март 2007 19:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |