![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, а проблема в тому, що моя подруга перевстановити XP на своєму ноутбуці. Тепер пішли драйверами відеоадаптера. Я завантажив Еверест і пішли на сторінці відео драйверів, які http://www.sis.com/ Я спробував водії, але каже, переконайтеся, що пристрій знаходиться в правильно, але проблема в тому, своєю інтегрованою графікою. Я не знаю марку або модель материнської плати, оскільки Еверест каже, що це невідомо. Його пришестя 7081 ноутбук. Чи може одне допомогти мені знайти ці драйвера? Regards Jase:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Велике спасибі Alex. Ви вирішили цю проблему. Regards Jase |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при пошуку драйверів відео | nibnibz | Графічні карти & Монітори | 7 | 30 червня 2009 14:54 |
| Driver запит вихід аудіо / відео | ashmehta | Мультимедіа & кодеки | 2 | 14 червня 2008 14:36 |
| Я намагаюся встановити драйвери для відеокарти і отримати це повідомлення | demon102 | Графічні карти & Монітори | 2 | 24 січня 2008 14:24 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Intel відео установці драйвера на Linux? | iloveyouintarweb | Linux & альтернативних ОС | 2 | 18 березня 2007 19:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |