![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav ljudi. Treba mi pomoć na pretvaranje nekih real player video datoteke u mp3 formatu za upload na moj ipod. Ja skinuti četiri / pet različit softver, ali nitko nije bio od pomoći. Oni bilo dozvoljeno 5 minuta od pretvaranje i onda bih morao kupiti ili u mogućnosti to pretvoriti werent Real Player datoteke. Mogao te ugoditi bilo koji od preporučiti bih mogao skinuti program za moju potrebu. Hvala puno. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premješteno na: Multimedija, Drivers & codec
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video na VGA? | zagreus 360 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 13. srpnja 2008 04:29 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |