![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. Potrebujem pomoc pri premene niektorých Real Player video súborov do formátu mp3 nahrať na môj iPod. I stiahnuty štyri / päť rôznych softvér, ale žiadny bol užitočný. Sú buď povolené 5 minút previesť a potom ste museli kúpiť alebo werent schopná previesť reálny prehrávač súborov. Mohol by niekto z vás prosím odporučiť nejaký program mohol stiahnuť aj pre moje potreby. Díky moc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presunuté na: Multimédia, Ovladače & Kodeky
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Video na VGA? | zagreus 360 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 13. júla 2008 04:29 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |