по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа!

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти Януари 2008, 20:46
Новите държави Група

Default Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа!

Добре,

Имам лаптоп IBM t41 вървят XP Pro. I reinstalled Windows наскоро и мечка на времето всичко да се изпълняват правилно. След много време, да определят най-всичко, с изключение на видео контролер / адаптер. Започнах messing с него днес инсталиране на правилното ATI Radeon 7500 драйвер, техните катализатор 6.6, ала-бала. От там е бил "не VGA драйвер инсталирана" на ATI софтуер wouldnt нека инсталирате драйвера, като каза INF файловете са изчезнали. Опитах премахнете отметката, деинсталирането на "водача", че не е наистина там текат стъкла, всички, за да не се ползват.

След това, на реални проблеми удари. След Опитах някои неща (а именно в имота> Settings> Advanced> адаптер> обърнах устройството на разстояние може би??? Не мога да помня точно, но когато се рестартира, компютърът показва началната XP екран, но веднага след като той отива в редовното зареждане на екрана, монитора губи своята снимка. Компютърът ботушите като нормално, като мога да чуя Microsoft звънтеж, но аз арго виждам нищо. ли сте опитвали безопасен режим, но тя зарежда всички драйвери в DOS (независимо) екран, но никога не зарежда в безопасен режим. съм също да се опита на VGA режим, но този навик ми позволи да видя нито нищо.

Така че сега Im остана с не само на монитора, че приучавам приеме подходящ драйвер, но също така и за монитор, че навик работа веднага след като се стартира Windows.

моля HELP!

благодарности,

Люк
Old 16-ти януари, 2008, 18:44
Забранени група

опитайте външен една и я върна на

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 16-ти януари, 2008, 20:46
Новите държави Група

външни монитори навик работа на компютъра ми. Аз бях опитвал.
Old 17-ти януари 2008, 20:00
Забранени група

и аз мисля, DONT Има много неща, които можете да направите mabye опитам да reformate
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Trouble Намиране видео драйвери nibnibz Графика на карти & Монитори 7 30 Юни 2009 14:54
Шофьор Query код аудио / видео ashmehta Мултимедия & Codecs 2 14 Юни 2008 14:36
Аз съм се опитва да се инсталира драйвер за видео-карта и да получите това съобщение demon102 Графика на карти & Монитори 2 24 Jan 2008 14:24
Видео Driver. Jase123 Мултимедия & Codecs 2 8 октомври 2007 10:56
Intel видео драйвера инсталация на Linux? iloveyouintarweb Linux & Алтернативни OS 2 18 Март 2007 19:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc