Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! Добре,
Имам лаптоп IBM t41 вървят XP Pro. I reinstalled Windows наскоро и мечка на времето всичко да се изпълняват правилно. След много време, да определят най-всичко, с изключение на видео контролер / адаптер. Започнах messing с него днес инсталиране на правилното ATI Radeon 7500 драйвер, техните катализатор 6.6, ала-бала. От там е бил "не VGA драйвер инсталирана" на ATI софтуер wouldnt нека инсталирате драйвера, като каза INF файловете са изчезнали. Опитах премахнете отметката, деинсталирането на "водача", че не е наистина там текат стъкла, всички, за да не се ползват.
След това, на реални проблеми удари. След Опитах някои неща (а именно в имота> Settings> Advanced> адаптер> обърнах устройството на разстояние може би??? Не мога да помня точно, но когато се рестартира, компютърът показва началната XP екран, но веднага след като той отива в редовното зареждане на екрана, монитора губи своята снимка. Компютърът ботушите като нормално, като мога да чуя Microsoft звънтеж, но аз арго виждам нищо. ли сте опитвали безопасен режим, но тя зарежда всички драйвери в DOS (независимо) екран, но никога не зарежда в безопасен режим. съм също да се опита на VGA режим, но този навик ми позволи да видя нито нищо.
Така че сега Im остана с не само на монитора, че приучавам приеме подходящ драйвер, но също така и за монитор, че навик работа веднага след като се стартира Windows.
моля HELP!
благодарности,
Люк |