Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat!
OK,
Mám IBM t41 laptop běží XP Pro. Nedávno jsem přeinstalovat Windows a měl nést v době, jak se vše běží správně. Po dlouhém čase jsem pevnou většinu vše kromě videa řadiče / adaptér. Začal jsem s ní dnes umazávání-instalujete správné ovladače ATI Radeon 7500, jejich katalyzátorem 6,6, NESMYSLY NESMYSLY. Vzhledem k tomu, že byl "ne VGA ovladač nainstalován" ATI software bych nechť mi nainstalovat ovladač, řka: INF soubory chybí. Snažil jsem se zrušíte výběr, odinstalaci "řidiče", který nebyl ve skutečnosti je s operačním systémem Windows, vše bezvýsledně.
Tedy, je skutečným problémem udeřil. Poté, co jsem některé věci (a to ve vlastnosti> nastavení> pokročilé> adaptér> I obrátil přístroj vypnout možná? Nemůžu vzpomenout přesně, ale když jsem restart, počítač zobrazí výchozí obrazovka XP, ale jakmile je to vede k pravidelnému boot obrazovce monitoru ztrácí svůj obrázek. Počítač boty jako normální, protože jsem je slyšel microsoft zvonit, ale já dotírat vidět nic. jsem se pokusil nouzovém režimu, ale načte všechny ovladače v systému DOS (cokoliv) obrazovky, ale nikdy vlastně načte v bezpečném režimu. jsem také vyzkoušeli VGA režimu, ale zvyklý, že mi umožnila vidět buď nic.
Takže teď Im přilepil se nejen sledovat, aby zvyklý přijmout vhodná řidiče, ale také sledovat, že zvyklý pracovat, jakmile začne do okna.
Prosím pomozte!
díky,
Luke
|