![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, Έχω ένα φορητό υπολογιστή IBM t41 τρέχει XP Pro. I επανεγκατασταθούν παράθυρα και πρόσφατα είχε φέρει μια φορά να λειτουργεί πάντα σωστά. Μετά από πολύ καιρό, θα καθορίζεται πλέον τα πάντα εκτός από το βίντεο ελεγκτή / προσαρμογέα. Ξεκίνησα με Messing σήμερα-εγκατάσταση το σωστό πρόγραμμα οδήγησης ATI Radeon 7500, τους καταλύτης 6.6, yada yada. Από εκεί ήταν "δεν εγκαθίσταται πρόγραμμα οδήγησης VGA" το λογισμικό ATI wouldnt επιτρέψτε μου να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης, λέγοντας τα INF αρχεία έλειπαν. Προσπάθησα επιλέγοντας, την απεγκατάσταση της «οδηγός» που δεν ήταν πραγματικά εκεί που εκτελεί τα Windows, να μην επωφεληθούν όλα. Στη συνέχεια, το πραγματικό πρόβλημα χτύπησε. Μετά προσπάθησα κάποια πράγματα (και συγκεκριμένα στο ιδιότητες> Ρυθμίσεις> προηγμένες> προσαρμογέα> Αρνήθηκα τη συσκευή εκτός ίσως;;; Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση, ο υπολογιστής εμφανίζει την οθόνη εκκίνησης XP, αλλά αμέσως μόλις πηγαίνει προς την τακτική εκκίνησης οθόνη, η οθόνη χάνει την εικόνα. Ο υπολογιστής μπότες μέχρι το κανονικό, όπως ακούω κουδούνισμα της Microsoft, αλλά επίκλισης βλέπω τίποτα. Έχω δοκιμάσει την ασφαλή λειτουργία, αλλά το σύνολο των φορτίων τους οδηγούς στο DOS (ανεξάρτητα) την οθόνη, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν φορτώνει σε ασφαλή λειτουργία. Έχω επίσης δοκιμάσει την VGA mode, αλλά ότι συνηθίζει να μου επιτρέψετε να δείτε κάτι. Μέχρι τώρα δεν με Im κολλήσει μόνο μια οθόνη που συνηθίζει δεχθεί ένα κατάλληλο οδηγό, αλλά και μια οθόνη που συνηθίζει εργασίας το ταχύτερο μέχρι την εκκίνηση των Windows. Please Help! ευχαριστώ, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε ένα εξωτερικό και τον ανοίξετε πάλι, για
| |||
| |||
| εξωτερικές οθόνες συνηθίζει εργασία στον υπολογιστή μου. Έχω δοκιμάσει. |
|
| |||
| |||
| i dont καλά ότι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να προσπαθήσουμε να mabye ανασχηματισμού |