manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad!

Reply

Thread Tools
Old 13 siječanj 2008, 20:46
Novi član grupe

Default Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad!

U redu,

Imam IBM t41 laptop trčanje XP Pro. Ja reinstalled prozora i nedavno je imala roditi za vrijeme uzimajući sve prikazuju ispravno. Nakon mnogo vremena, ja sve osim fiksne većina video kontroler / adaptera. Počela sam s njom danas messing-instalacije ispravne ATI Radeon 7500 vozača, njihovih katalizatora 6,6, yada yada. Budući da je bio "ne VGA driver instaliran" the ATI software wouldnt let me instalirati upravljački program, ponavljajući INF datoteka su nestali. JA pokušao isključite, deinstaliranju "vozača" koji nije bio zaista postoji sustav Windows, a sve to bez pomoći.

Zatim, pravi problem je udario. Nakon što sam pokušao neke stvari (naime u properties> settings> Advanced> adapter> okrenuo sam uređaj možda off? Ne mogu se točno sjetiti, ali našto JA ponovno podizanje sustava, računalo prikazuje počevši XP ekrana, ali čim ga odlazi na redovite čizma zaslon, monitor gubi svojoj slici. Kompjutor čizme kao normalno, jer ne mogu čuti Microsoft pjesmica, ali ja ne mogu vidjeti ništa. pokušao sam siguran način, ali se učitava svi vozači u DOS-u (što god) zaslon, ali nikada zapravo opterećenja u sigurnom načinu rada. Ive 'isto tako pokušao VGA modu, ali to navika Dozvolite mi da vide ništa bilo.

Tako sada Im zaglavi sa ne samo pratiti taj običaj prihvatiti odgovarajući upravljački program, ali i monitor koji ima običaj raditi čim prozora počinje gore.

Please help!

hvala,

Luke
Old 16 siječanj 2008, 18:44
Zabranjen Group

pokušati vanjski okret jedan i to na leđa

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 16 siječanj 2008, 20:46
Novi član grupe

vanjske monitore običaj raditi na mom računalu. Ive 'pokušao Internet.
Old 17 siječanj 2008, 20:00
Zabranjen Group

ali ja dont misliti mnogo možete učiniti mabye pokušate reformate
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trouble Pronalaženje video Driver nibnibz Graphics Cards & Monitors 7 30. lipnja 2009 14:54
Vozač Upit ref audio / video ashmehta Multimedija i kodeci 2 14. lipnja 2008 14:36
Ja sam težak to uvesti koga u službu vozač za video karticu i dobili ovu poruku demon102 Graphics Cards & Monitors 2 24 siječanj 2008 14:24
Video Driver. Jase123 Multimedija i kodeci 2 8. listopad 2007 10:56
Intel video driver instalaciju na Linux? iloveyouintarweb Linux OS i alternativna 2 18. ožujak 2007 19:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.