Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! U redu,
Imam IBM t41 laptop trčanje XP Pro. Ja reinstalled prozora i nedavno je imala roditi za vrijeme uzimajući sve prikazuju ispravno. Nakon mnogo vremena, ja sve osim fiksne većina video kontroler / adaptera. Počela sam s njom danas messing-instalacije ispravne ATI Radeon 7500 vozača, njihovih katalizatora 6,6, yada yada. Budući da je bio "ne VGA driver instaliran" the ATI software wouldnt let me instalirati upravljački program, ponavljajući INF datoteka su nestali. JA pokušao isključite, deinstaliranju "vozača" koji nije bio zaista postoji sustav Windows, a sve to bez pomoći.
Zatim, pravi problem je udario. Nakon što sam pokušao neke stvari (naime u properties> settings> Advanced> adapter> okrenuo sam uređaj možda off? Ne mogu se točno sjetiti, ali našto JA ponovno podizanje sustava, računalo prikazuje počevši XP ekrana, ali čim ga odlazi na redovite čizma zaslon, monitor gubi svojoj slici. Kompjutor čizme kao normalno, jer ne mogu čuti Microsoft pjesmica, ali ja ne mogu vidjeti ništa. pokušao sam siguran način, ali se učitava svi vozači u DOS-u (što god) zaslon, ali nikada zapravo opterećenja u sigurnom načinu rada. Ive 'isto tako pokušao VGA modu, ali to navika Dozvolite mi da vide ništa bilo.
Tako sada Im zaglavi sa ne samo pratiti taj običaj prihvatiti odgovarajući upravljački program, ali i monitor koji ima običaj raditi čim prozora počinje gore.
Please help!
hvala,
Luke |