| Ok,
Nekem van egy IBM t41 laptopot futó XP Pro. Én újratelepítendő ablakok a közelmúltban, és a medve egy időben kezd minden megfelelően működik. Miután sok időt, én rögzített legtöbb mindent, kivéve a videó vezérlő / adapter. Elkezdtem messing vele ma telepítése a helyes ATI Radeon 7500 driver, a katalizátor 6.6, blabla. Mivel nem volt "nem VGA illesztőprogram telepítése" az ATI szoftvert akar hadd telepítse azt, mondván, az INF fájlok hiányoznak. Próbáltam deselecting, uninstalling a "vezető", hogy nem igazán van a Windows, minden mindhiába.
Akkor, a valódi probléma sújtotta. Miután megpróbáltam néhány dolgot (vagyis tulajdonságai> Beállítások> Speciális> adapter> Befordultam a készülék kikapcsolása talán?? Már nem emlékszem pontosan, de mikor reboot, a számítógép mutatja az XP kezdő képernyő, de a lehető leghamarabb megy a rendes boot képernyő, a monitor elveszíti a képet. A számítógép csizma, mint a normál, mint hallom a Microsoft csilingel, de én vidám látok semmit. próbáltam csökkentett módban, de a terhelés a járművezetők a DOS (bármilyen) képernyő, de valóban nem tölti be a biztonságos módot. Én is megpróbáltam a VGA módot, de a szokás, hogy engedje meg, hogy semmit sem.
Tehát most Im beragadt nem csak egy monitor, hogy a szokás fogadni egy megfelelő driver, de azt is ellenőrzi, hogy a szokás munkát, amint a Windows elindul felfelé.
kérem, segítsen!
köszönöm,
Luke |