פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד!

Reply

שרשרת כלים
Old 13 ינואר 2008, 20:46
קבוצת חברות חדשות

Default וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד!

אישור,

יש לי מחשב נייד של IBM t41 מפעיל XP Pro. אני מחדש את Windows ו לאחרונה היה לשאת של פעם מקבל הכל פועל כמו שצריך. אחרי הרבה זמן, אני הכי קבוע הכל חוץ הווידאו בקר / מתאם. התחלתי להתעסק עם זה היום התקנה נכונה ATI RADEON 7500 הנהג שלהם Catalyst 6.6, yada yada. מאז היה "לא מותקן מנהל התקן VGA" של התוכנה ATI wouldnt תן לי להתקין את מנהל ההתקן, אומר את קבצי INF היו חסרים. ניסיתי ביטול הבחירה, הסרת "מנהל" זה לא היה ממש שם מערכת הפעלה Windows, הכל ללא הועיל.

לאחר מכן, הבעיה האמיתית פגע. אחרי ניסיתי כמה דברים (כלומר בנכסים> הגדרות> מתקדם> מתאם> אני הפעלתי את המכשיר כבוי אולי? אני יכול לא זוכר בדיוק, אבל כשאני אתחול מחדש, המחשב מציג את הפעלת XP המסך, אבל ברגע שהיא הולך רגיל מסך האתחול, לנטר את מאבדת את התמונה. המגפיים של המחשב כרגיל, כפי שאני שומע את ג 'ינגל של מיקרוסופט, אבל אני רואה משהו צביעות. ניסיתי מצב בטוח, אך הוא טוען את כל מנהלי ההתקנים של DOS (מה) המסך, אבל אף פעם לא באמת טוען במצב בטוח. ביצעתי גם ניסה את מצב VGA, אבל זה הרגל לאפשר לי לראות משהו גם.

אז עכשיו תקועה עם Im לא רק לנטר את הרגל לקבל את מנהל ההתקן המתאים, אלא גם לפקח על העבודה כי wont בהקדם את הפעלת Windows.

Please Help!

תודה,

לוקס
Old 16 ינואר 2008, 18:44
קבוצת מגורש

נסה חיצוני אחד ולהפעילו שוב

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 16 ינואר 2008, 20:46
קבוצת חברות חדשות

מפקחת חיצוני רגיל לעבוד על המחשב שלי. ניסיתי את זה.
Old 17 ינואר 2008, 20:00
קבוצת מגורש

ובכן, אני חושב dont יש הרבה אתה יכול לעשות mabye מנסה reformate
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה למצוא מנהל מסך nibnibz כרטיסי מסך & Monitors 7 עד ה -30 בחודש יוני 2009 14:54
מנהל התקן שאילתה REF אודיו / וידאו ashmehta מולטימדיה רכיבי Codec 2 14th יוני 2008 14:36
אני מנסה להתקין את מנהל ההתקן של כרטיס הווידאו ולקבל הודעה זו demon102 כרטיסי מסך & Monitors 2 24 ינואר 2008 14:24
מנהל מסך. Jase123 מולטימדיה רכיבי Codec 2 8 אוקטובר 2007 10:56
אינטל מנהל מסך ההתקנה ב-Linux? iloveyouintarweb מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 2 18 מרץ 2007 19:20
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.