וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! אישור,
יש לי מחשב נייד של IBM t41 מפעיל XP Pro. אני מחדש את Windows ו לאחרונה היה לשאת של פעם מקבל הכל פועל כמו שצריך. אחרי הרבה זמן, אני הכי קבוע הכל חוץ הווידאו בקר / מתאם. התחלתי להתעסק עם זה היום התקנה נכונה ATI RADEON 7500 הנהג שלהם Catalyst 6.6, yada yada. מאז היה "לא מותקן מנהל התקן VGA" של התוכנה ATI wouldnt תן לי להתקין את מנהל ההתקן, אומר את קבצי INF היו חסרים. ניסיתי ביטול הבחירה, הסרת "מנהל" זה לא היה ממש שם מערכת הפעלה Windows, הכל ללא הועיל.
לאחר מכן, הבעיה האמיתית פגע. אחרי ניסיתי כמה דברים (כלומר בנכסים> הגדרות> מתקדם> מתאם> אני הפעלתי את המכשיר כבוי אולי? אני יכול לא זוכר בדיוק, אבל כשאני אתחול מחדש, המחשב מציג את הפעלת XP המסך, אבל ברגע שהיא הולך רגיל מסך האתחול, לנטר את מאבדת את התמונה. המגפיים של המחשב כרגיל, כפי שאני שומע את ג 'ינגל של מיקרוסופט, אבל אני רואה משהו צביעות. ניסיתי מצב בטוח, אך הוא טוען את כל מנהלי ההתקנים של DOS (מה) המסך, אבל אף פעם לא באמת טוען במצב בטוח. ביצעתי גם ניסה את מצב VGA, אבל זה הרגל לאפשר לי לראות משהו גם.
אז עכשיו תקועה עם Im לא רק לנטר את הרגל לקבל את מנהל ההתקן המתאים, אלא גם לפקח על העבודה כי wont בהקדם את הפעלת Windows.
Please Help!
תודה,
לוקס |