mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 13, 2008, 20:46
Naujas Narys

Default Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti!

Gerai,

Turiu IBM t41 nešiojamas veikia XP Pro. Aš neseniai iš naujo įdiegti "Windows" ir turėjo laiko tenka vis viskas veikia tinkamai. Po kiek laiko, aš nustatytas beveik viską, išskyrus Video Controller / adapteris. Aš pradėjau su maitinimu tai šiandien, diegiant teisingą ATI Radeon 7500 tvarkyklės, jų katalizatorius 6.6, bla bla ". Kadangi buvo "ne VGA tvarkyklės įdiegtos" ATI įranga wouldnt let me įdiegti tvarkyklę, sakydamas INF failus trūko. Bandžiau nuimkite, pašalinti "vairuotojas", kad iš tikrųjų nebuvo ten veikia Windows, viskas be jokios naudos.

Tada reali problema ištiko. Po to aš bandžiau kai kurie dalykai (ty turtas> Settings> Advanced> adapteris> Pasuku įtaisą gal? Aš nepamenu tiksliai, bet kai aš paleisti, kompiuteris parodys, pradedant XP ekrano, bet kuo greičiau ją tenka nuolat boot screen, stebėti praranda savo nuotrauką. kompiuteris batai ne kaip normalus, kaip aš galiu klausytis Microsoft skambesys, bet i cant see anything. I've tried safe mode, bet jis įkelia visas tvarkykles DOS (bet kokia) ekranas, bet niekada iš tikrųjų apkrovų režimu. Aš taip pat bandė VGA, bet tai įprotis leisti man pamatyti ką nors.

Taigi dabar Im stuck su ne tik stebėti, kad įpratęs priimti tinkamą tvarkyklę, bet ir stebėti, kad įpratęs dirbti kuo greičiau Windows paleidus.

please help!

ačiū,

Luke
Old Sausis 16, 2008, 18:44
Banned Group

pabandykite vieną išorinį ir pasukti jį atgal

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 16, 2008, 20:46
Naujas Narys

išorinis monitorius įpratęs dirbti mano kompiuteryje. Aš išbandžiau.
Old Sausis 17, 2008, 20:00
Banned Group

Well I dont think yra daug galite padaryti mabye pabandyti Reformate
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemų ieškant Video Driver nibnibz Graphics Cards & Monitoriai 7 Birželis 30, 2009 14:54
Vairuotojo Užklausa Nuoroda Audio / Video ashmehta Multimedia & Codecs 2 Birželis 14, 2008 14:36
Bandau įdiegti tvarkyklę vaizdo plokštė ir gaukite šią žinutę demon102 Graphics Cards & Monitoriai 2 24 sausis 2008 14:24
Vaizdo tvarkyklės. Jase123 Multimedia & Codecs 2 8 spalis 2007 10:56
"Intel" vaizdo tvarkyklės diegimo į Linux? iloveyouintarweb Linux & Alternative OS 2 Kovas 18, 2007 19:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.