Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! Gerai,
Turiu IBM t41 nešiojamas veikia XP Pro. Aš neseniai iš naujo įdiegti "Windows" ir turėjo laiko tenka vis viskas veikia tinkamai. Po kiek laiko, aš nustatytas beveik viską, išskyrus Video Controller / adapteris. Aš pradėjau su maitinimu tai šiandien, diegiant teisingą ATI Radeon 7500 tvarkyklės, jų katalizatorius 6.6, bla bla ". Kadangi buvo "ne VGA tvarkyklės įdiegtos" ATI įranga wouldnt let me įdiegti tvarkyklę, sakydamas INF failus trūko. Bandžiau nuimkite, pašalinti "vairuotojas", kad iš tikrųjų nebuvo ten veikia Windows, viskas be jokios naudos.
Tada reali problema ištiko. Po to aš bandžiau kai kurie dalykai (ty turtas> Settings> Advanced> adapteris> Pasuku įtaisą gal? Aš nepamenu tiksliai, bet kai aš paleisti, kompiuteris parodys, pradedant XP ekrano, bet kuo greičiau ją tenka nuolat boot screen, stebėti praranda savo nuotrauką. kompiuteris batai ne kaip normalus, kaip aš galiu klausytis Microsoft skambesys, bet i cant see anything. I've tried safe mode, bet jis įkelia visas tvarkykles DOS (bet kokia) ekranas, bet niekada iš tikrųjų apkrovų režimu. Aš taip pat bandė VGA, bet tai įprotis leisti man pamatyti ką nors.
Taigi dabar Im stuck su ne tik stebėti, kad įpratęs priimti tinkamą tvarkyklę, bet ir stebėti, kad įpratęs dirbti kuo greičiau Windows paleidus.
please help!
ačiū,
Luke |