Video draiveris problēmas tad kontrolēt pārtraukuši darbu! Labi,
Man ir IBM t41 klēpjdators darbojas XP pro. Es pārinstalēta logi nesen un bija jābūt ar laiku kļūst viss darbojas pareizi. Pēc daudz laika, es noteikti gandrīz visu, izņemot video kontrolieris / adapteri. Es sāku messing ar to šodien, uzstādot pareizu ATI Radeon 7.500 vadītājs, to lomu kā katalizatoriem 6.6, Yada Yada. Jo tur bija "nē VGA draiveris uzstādīts" ATI programmatūra wouldnt let me instalēt draiveri, sakot INF failus iztrūkst. Es mēģināju Atsakoties, atinstalēt "vadītājs", kas patiešām nebija tur Windows, visus bez rezultātiem.
Tad, reāla problēma skāra. Kad es mēģināju dažas lietas (proti, īpašības> Settings> Advanced> adapteri> I izsl ierīci maybe? Es nevaru atcerēties precīzi, bet kad es Reboot, dators rāda sākot XP ekrāns, bet, tiklīdz tas iet uz regulāru boot ekrānu, kontrolēt zaudē savu attēlu. computer boots up kā parasti, es varu dzirdēt microsoft šķindoņa, bet nevaru redzēt neko. I've tried drošajā režīmā, bet slodze visiem vadītāju DOS (neatkarīgi) ekrāns, bet nekad nav slodzes drošajā režīmā. Es esmu arī mēģinājusi VGA režīmu, bet, ka paradis ļauj man redzēt kaut ko vai nu.
Tātad tagad Im iestrēdzis ar ne tikai uzraudzīt, paradis pieņemt atbilstošu draiveri, bet arī jāuzrauga, lai paradums strādāt ātrāk Windows palaišanas.
Please help!
pateicība,
Luke |