| Ok,
Mam laptopa IBM t41 uruchomiony XP Pro. I ponownie zainstalowane okna niedawno i miał ponieść w czasie, zaczyna wszystko działa prawidłowo. Po wiele czasu, Poprawiłem najbardziej wszystko z wyjątkiem kontrolera wideo / adaptera. Zacząłem z messing dzisiaj poprawne zainstalowanie sterownika ATI Radeon 7500, ich katalizatorem 6.6, "bla bla". Ponieważ nie było "nie sterownik VGA zainstalowany" ATI oprogramowania wouldnt let me zainstalować sterownik, wypowiadając inf brakowało. Próbowałem odznaczenie, odinstalowując "kierowca", że nie było tam z systemem Windows, wszystko bezskutecznie.
Następnie, prawdziwym problemem uderzył. Po Próbowałem kilka rzeczy (tj. w Właściwości> Ustawienia> Zaawansowane> adapter> Zwróciłem urządzenie może wyłączyć? Nie pamiętam dokładnie, ale kiedy restarcie komputera pokazuje począwszy XP ekranu, ale tak szybko, jak to udaje się do regularnych boot ekranie monitora traci swój obraz. Komputer buty jako normalne, jak mogę słuchać Microsoft jingle, ale cant zobaczyć wszystko. I've tried trybie awaryjnym, ale ładuje wszystkie sterowniki w DOS (cokolwiek) ekranie, ale nigdy nie ładuje się w trybie awaryjnym. I've także próbował trybie VGA, ale wont pozwalają mi zobaczyć czy coś.
Tak teraz Im stuck nie tylko monitor że wont przyjąć odpowiedni sterownik, ale także monitor wont pracy tak szybko, jak okna uruchamia.
please help!
dzięki,
Luke |