menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať!

Reply

Thread Tools
Old 13 január 2008, 20:46
Nový člen skupiny

Default Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať!

OK,

Mám IBM T41 laptop beží XP Pro. Nedávno som preinštalovať Windows a mal niesť v čase, ako sa všetko beží správne. Po dlhom čase som pevnú väčšinu všetko okrem videá radiče / adaptér. Začal som s ňou dnes umazávání-inątalujete správne ovládače ATI Radeon 7500, ich katalyzátorom 6,6, Nesmysl Nesmysl. Vzhľadom k tomu, že bol "ne VGA ovládač nainštalovaný" ATI softvér bych nechť mi nainštalovať ovládač, rka: INF súbory chýba. Snažil som sa zrušíte výber, odinštalácii "vodiča", ktorý nebol v skutočnosti je s operačným systémom Windows, všetko bezvýsledne.

Teda, je skutočným problémom udreli. Potom, čo som niektoré veci (a to vo vlastnosti> nastavenia> Pokročilé> adaptér> I obrátil prístroj vypnúť možná? Nemůžu vzpomenout presne, ale keď som reštart, počítač zobrazí predvolené obrazovka XP, ale akonáhle je to vedie k pravidelnému boot obrazovke monitora stráca svoj obrázok. Počítač topánky ako normálne, pretože som ich počul microsoft zvonit, ale já dotírat vidieť nič. som sa pokúsil núdzovom režime, ale načíta všetky ovládače v systéme DOS (čokoľvek) obrazovky, ale nikdy vlastne načte v bezpečnom režime. som tiež vyskúšali VGA režime, ale zvyknutý, že mi umožnila vidieť buď nič.

Takže teraz Im prilepil sa nielen sledovať, aby zvyknutý prijať vhodné vodiča, ale aj sledovať, že zvyknutý pracovať, akonáhle začne do okna.

Prosím pomôžte!

vďaka,

Luke
Old 16 január 2008, 18:44
Banned Skupina

skúste externé jednej a zase späť na

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 16 január 2008, 20:46
Nový člen skupiny

externé monitory zvyknutý pracovať na svojom počítači. Som sa pokúsil ju.
Old 17 január 2008, 20:00
Banned Skupina

dobre i dont think existuje veľa môžete urobiť maby skúsiť reformai
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy Hľadanie Video Driver nibnibz Graphics Cards & Monitory 7 30. júna 2009 14:54
Driver dotazu ref audio / video ashmehta Multimedia & Kodeky 2 14. júna 2008 14:36
Snažím sa nainštalovať ovládače pre grafickú kartu a získajte túto správu demon102 Graphics Cards & Monitory 2 24. januára 2008 14:24
Video Driver. Jase123 Multimedia & Kodeky 2 8. októbra 2007 10:56
Intel video inštalácie ovládača pre Linux? iloveyouintarweb Linux & Alternatívne OS 2 18. marca 2007 19:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.