Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! OK,
Mám IBM T41 laptop beží XP Pro. Nedávno som preinštalovať Windows a mal niesť v čase, ako sa všetko beží správne. Po dlhom čase som pevnú väčšinu všetko okrem videá radiče / adaptér. Začal som s ňou dnes umazávání-inątalujete správne ovládače ATI Radeon 7500, ich katalyzátorom 6,6, Nesmysl Nesmysl. Vzhľadom k tomu, že bol "ne VGA ovládač nainštalovaný" ATI softvér bych nechť mi nainštalovať ovládač, rka: INF súbory chýba. Snažil som sa zrušíte výber, odinštalácii "vodiča", ktorý nebol v skutočnosti je s operačným systémom Windows, všetko bezvýsledne.
Teda, je skutočným problémom udreli. Potom, čo som niektoré veci (a to vo vlastnosti> nastavenia> Pokročilé> adaptér> I obrátil prístroj vypnúť možná? Nemůžu vzpomenout presne, ale keď som reštart, počítač zobrazí predvolené obrazovka XP, ale akonáhle je to vedie k pravidelnému boot obrazovke monitora stráca svoj obrázok. Počítač topánky ako normálne, pretože som ich počul microsoft zvonit, ale já dotírat vidieť nič. som sa pokúsil núdzovom režime, ale načíta všetky ovládače v systéme DOS (čokoľvek) obrazovky, ale nikdy vlastne načte v bezpečnom režime. som tiež vyskúšali VGA režime, ale zvyknutý, že mi umožnila vidieť buď nič.
Takže teraz Im prilepil sa nielen sledovať, aby zvyknutý prijať vhodné vodiča, ale aj sledovať, že zvyknutý pracovať, akonáhle začne do okna.
Prosím pomôžte!
vďaka,
Luke |