мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 20:46
Нови члан групе

Default Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад!

У реду,

Имам ИБМ т41 лаптоп трчање КСП Про. Ја реинсталлед прозора и недавно је имала родити за време узимајући све приказују исправно. Након много времена, ја све осим фиксне већина видео контролер / адаптера. Почела сам са њом данас мессинг-инсталације исправне АТИ Радеон 7500 возача, њихових катализатора 6,6, ыада ыада. Будући да је био "не ВГА дривер инсталиран" тхе АТИ софтуаре уоулднт лет ме инсталирате управљачки програм, понављајући ИНФ датотека су нестали. ЈА суђен искључите, деинсталирању "возача" који није био заиста постоји систем Уиндоус, а све то без помоћи.

Затим, прави проблем је ударио. Након што сам покушао неке ствари (наиме у пропертиес> сеттингс> Адванцед> адаптер> окренуо сам уређај можда офф? Не могу се тачно сетити, ипак нашто ЈА поново подизање система, рачунар приказује почевши КСП екрана, али чим га одлази на редовне чизма екран, монитор губи својој слици. компјутер чизме као нормално, јер не могу чути Мицрософт песмице, али ја не могу да видим ништа. покушао сам сигуран начин, али се учитава сви возачи у ДОС-у (шта год) екран, али никада заправо оптерећења у безбедном начину рада. Иве 'исто тако покушао ВГА моду, али то навика Дозволите ми да виде ништа било.

Тако сада Им заглави са не само пратити тај обичај прихватити одговарајући управљачки програм, али и монитор који има обичај да раде чим прозора почиње горе.

Плеасе хелп!

хвала,

Луке
Old 16. Мар 2008, 18:44
Аустин Гроуп

покушати спољни окрет један и то на леђа

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 16. Мар 2008, 20:46
Нови члан групе

спољне мониторе обичај да раде на мом рачунару. Иве 'суђен то.
Old 17. Мар 2008, 20:00
Аустин Гроуп

али ја донт мислити много можете учинити мабые покушате реформе
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Троубле Проналажење видео Дривер нибнибз Грапхицс Цардс & Мониторс 7 30. јуна 2009 14:54
Возач Упит реф аудио / видео асхмехта Мултимедија и кодеци 2 14. јуна 2008 14:36
Ја сам тежак за увести возач за видео картицу и добили ову поруку демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 24 јануар 2008 14:24
Видео Дривер. Јасе123 Мултимедија и кодеци 2 8 октобар 2007 10:56
Интел видео дривер инсталацију на Линукс? иловеыоуинтаруеб Линукс ОС и алтернативна 2 18 март 2007 19:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц