Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! У реду,
Имам ИБМ т41 лаптоп трчање КСП Про. Ја реинсталлед прозора и недавно је имала родити за време узимајући све приказују исправно. Након много времена, ја све осим фиксне већина видео контролер / адаптера. Почела сам са њом данас мессинг-инсталације исправне АТИ Радеон 7500 возача, њихових катализатора 6,6, ыада ыада. Будући да је био "не ВГА дривер инсталиран" тхе АТИ софтуаре уоулднт лет ме инсталирате управљачки програм, понављајући ИНФ датотека су нестали. ЈА суђен искључите, деинсталирању "возача" који није био заиста постоји систем Уиндоус, а све то без помоћи.
Затим, прави проблем је ударио. Након што сам покушао неке ствари (наиме у пропертиес> сеттингс> Адванцед> адаптер> окренуо сам уређај можда офф? Не могу се тачно сетити, ипак нашто ЈА поново подизање система, рачунар приказује почевши КСП екрана, али чим га одлази на редовне чизма екран, монитор губи својој слици. компјутер чизме као нормално, јер не могу чути Мицрософт песмице, али ја не могу да видим ништа. покушао сам сигуран начин, али се учитава сви возачи у ДОС-у (шта год) екран, али никада заправо оптерећења у безбедном начину рада. Иве 'исто тако покушао ВГА моду, али то навика Дозволите ми да виде ништа било.
Тако сада Им заглави са не само пратити тај обичај прихватити одговарајући управљачки програм, али и монитор који има обичај да раде чим прозора почиње горе.
Плеасе хелп!
хвала,
Луке |