az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Video sürücüsü sorunları sonra çalışmayı durdurdu izlemek!

Reply

Konu Araçları
Old 13 Ocak 2008, 20:46
Yeni Üye Grubu

Tamam,

Bir IBM t41 dizüstü çalıştırıyorum XP Pro. Ben yeniden yüklenmesi pencere yakın bir zaman bir ayı herşeyi düzgün çalışan almak vardı. Kadar zaman sonra, video denetleyicisi dışında en herşeyi / adaptör sabit. Ben bugün karıştırmasını başlayan doğru ATI Radeon 7500 sürücü ve Catalyst 6.6, Kİ FALAN FİLAN yüklemek. Bu yana "hayır VGA sürücüsü" ATI yazılım bana sürücü yüklemek izin wouldnt yüklediyseniz, INF dosyaları eksik söylediği oldu. Ben, bu gerçekten de Windows yayınlanmıyor olan "sürücü" seçimini kaldırarak kaldırmayı denedim, boşuna herkese.

Sonra, sorun vurdu. Sonra (yani özelliklerinde> Ayarlar> Gelişmiş> bağdaştırıcı> Ben belki cihaz kapalı bazı şeyler denedi? Ben tam olarak, ama şunu hatırlayın ki değil ben yeniden başlatın, bilgisayar, ancak kısa sürede başlamak XP ekran gösterir gibi normal açılış ekran gidiyor, monitör resim kaybeder. Bilgisayar bot olarak normaldir, çünkü Microsoft şıngırdamak duyuyorum, ama bir şey görmek cant. ama güvenli modda denedim bu yükler DOS tüm sürücülerin (ne) ekranı, ancak güvenli modda asla gerçekten yükler. ayrıca VGA modu denedim, ama o alışkanlık bana da bir şey görmek için izin verir.

Şimdi Im sadece bir monitör, bir uygun sürücüyü kabul alışkanlık, aynı zamanda bir monitör anda o alışkanlık iş olarak pencereleri başlar üstlenmek.

lütfen YARDIM!

teşekkürler,

Luke
Old 16 Ocak 2008, 18:44
Yasak Grubu

harici bir deneyin ve geri dönüş

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 16 Ocak 2008, 20:46
Yeni Üye Grubu

Bilgisayarımdaki harici monitör alışkanlık iş. Ben denedim.
Old 17 Ocak 2008, 20:00
Yasak Grubu

Evet var reformate deneyin kadar mabye yapabilirim düşünüyorum dont
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından