Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! Добре,
У мене ноутбук IBM T41 Running XP Pro. Я перевстановити Windows останнім часом і був ведмідь часом отримує все працює правильно. Після довгого часу, я сам фіксованого все, крім відео контролера / адаптера. Я почав возитися з ним сьогодні-правильна установка ATI Radeon 7500 драйвера, їх каталізатором 6.6, балачки. Оскільки "немає драйвера VGA встановлений" програмне забезпечення ATI Wouldnt Дозвольте мені встановити драйвер, говорячи про РСМД файли відсутні. Я намагався знімати, видалення "водія", яка насправді не існує під управлінням Windows, все безрезультатно.
Тоді реальна проблема вразила. Після того як я спробував деякі речі (а саме в Властивості> Налаштування> Додатково> Адаптер> Я повернув пристрій від Maybe?? Я точно не пам'ятаю, але коли я перезавантаження комп'ютера показує, починаючи XP екрані, але як тільки він йде на регулярній екран завантаження, монітор втрачає свою фотографію. комп'ютер завантажується нормально, як я можу почути Microsoft Jingle, але я нахиляє не бачу. Я пробував в безпечному режимі, але він завантажує всі драйвера в DOS (незалежно) екран, але ніколи насправді завантажує в безпечному режимі. Я теж намагався режимі VGA, але це звичай дозвольте мені нічого бачити небудь.
Так що тепер Im застрягли не тільки монітор, звичай приймати відповідні драйвера, а й монітор, що не спрацюють, як тільки Windows запускається.
Будь ласка, допоможіть!!
спасибі,
Луки |