![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета Айв имам, когато аз играя филм от един диск или ISO, компютъра ми започва да скача, и така няма аудио, какво трябва да направя? |
|
| |||
| |||
| Дали това е нова или има нещо, то е като това от самото начало? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах проблем със стария си компютър, той беше в моя компютър, защото не беше достатъчно добър за да се справят с видео. Какъв компютър спецификациите имате ли?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като компютърът не може да не изоставам. На колко години е в компютъра?
|
| |||
| |||
| Хей, компютърът е една годинка, а само да го прави, тъй като аз инсталирали омега драйвери. heres моите очила Intel centrino Duo T2400 Мобилност ATI Radeon X1400 DVD RAM DL Drive Windows XP Professional Edition Мисля, че доброто е в дънната платка За повече информация вижте: LG P1 Express Dual Лаптоп този на всички, които мисля, че биха могли да материя |
|
| |||
| |||
| ??
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ами ако това е станало само scince сте инсталирали омега драйверите, това е може би проблем, опитайте се да се върне към официално подкрепен драйвери и вижте дали това решава проблема. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем при гледане DVD | pesplaya | Мултимедия & Codecs | 2 | 18-ти октомври 2009 год 06:22 |
| Замразяване при Гледайки Videos | xZoDiACx | Мултимедия & Codecs | 6 | 18 Юни 2009 11:37 |
| Биг Брадър наблюдава Ти! Да Ти! | mctw | Изключено Тема Дискусия | 1 | 22 май 2009 г. 16:42 |
| Гледаме телевизия на вашия лаптоп | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 2 | 27 Окт 2008 13:53 |
| Гледайки телевизия на компютъра. | Gazmondo | Графика на карти & Монитори | 1 | 14 Дек 2007 16:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |