![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά IVe όταν έχεις να παίξω μια ταινία, από ένα δίσκο ή ισο, την εκκίνηση του υπολογιστή μου άλματα, και το ίδιο κάνει και ο ήχος, τι πρέπει να κάνω;; |
|
| |||
| |||
| Είναι αυτή μια πρόσφατη πράγμα ή έχει αυτό που ήθελε από την αρχή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα αυτό το πρόβλημα με το παλιό μου υπολογιστή, ήταν επειδή ο υπολογιστής μου δεν ήταν αρκετά καλό για να αντιμετωπίσει το βίντεο. Τι specs υπολογιστή σας;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν ο υπολογιστής δεν μπορεί να διατηρηθεί. Πόσο χρονών είναι το PC;
|
| |||
| |||
| Γεια σου, ο υπολογιστής είναι ενός έτους, και το μόνο που κάνει είναι από το i εγκατασταθεί το ωμέγα οδηγών. heres μου specs Intel Centrino Duo T2400 ATI Mobility Radeon X1400 DVD RAM DL Drive Windows XP Professional Edition Νομίζω ότι ο ήχος είναι στην μητρική πλακέτα Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: LG P1 Express Dual Laptop thats όλα νομίζω ότι το θέμα θα μπορούσε να |
|
| |||
| |||
| ;;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Αν συμβεί αυτό είναι μόνο scince έχετε εγκαταστήσει ωμέγα οδηγών, που είναι ίσως το πρόβλημα, να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στον επίσημα υποστηρίζεται οδηγούς και δείτε αν σας λύνει το πρόβλημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα όταν Watching DVD | pesplaya | Multimedia & Codecs | 2 | 18 Οκτώβρη 2009 06:22 |
| Πάγωμα όταν Watching Videos | xZoDiACx | Multimedia & Codecs | 6 | 18 Ιουν 2009 11:37 |
| Big Brother is watching you! Μπορείτε Ναι! | mctw | Off Topic Συζήτηση | 1 | 22η Μαΐου 2009 16:42 |
| Η τηλεόραση σχετικά με το laptop | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 2 | 27 Οκτ 2008 13:53 |
| Η τηλεόραση για PC. | Gazmondo | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 14 Δεκ. 2007 16:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |