![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej dečki Ive je dobio kad god igraju film, s diskom ili ISO, moj računalo počne skakanje, i tako radi zvuka, što da radim? |
|
| |||
| |||
| Je li to novija stvar ili je to kao da je od samog početka? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam taj problem sa svojom starom računalu, jer je moje računalo nije bio dovoljno dobar da se nose sa video. Koje naočale računalo imate?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao računalo ne može pratiti. Koliko je staro računalo?
|
| |||
| |||
| hej, na računalu je jedna godina, a njegova je samo to jer sam instalirate Omega drivere. Heresu moje naočale Intel Centrino Duo T2400 ATI Mobility Radeon X1400 DVD-RAM Drive DL Windows XP Professional Edition Mislim da je zvuk na matičnoj ploči Za više detalja provjerite: LG P1 Dual Express Laptop taj sve što mislim da bi mogao materiju |
|
| |||
| |||
| ?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Pa ako je samo dogodilo scince ste instalirali omega drivere, to je vjerojatno taj problem, pokušajte Vraćajući se na službeno podržani vozača i vidi da li rješava vaš problem. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem kada Gledanje DVD | pesplaya | Multimedija i kodeci | 2 | 18 listopad 2009 06:22 |
| Smrzavanje prilikom Gledanje Videa | xZoDiACx | Multimedija i kodeci | 6 | 18. lipnja 2009 11:37 |
| Big Brother motrenje Vi! Da Vas! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22. svibanj 2009 16:42 |
| Gledanje TV na vaš laptop | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 2 | 27. listopad 2008 13:53 |
| Gledanje TV na PC. | Gazmondo | Graphics Cards & Monitors | 1 | 14. prosinac 2007 16:32 |
| Thread Tools | |
| |