![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk Ive got ha játszom egy filmben, egy CD-vagy izo-, a számítógép indulásakor jumping, és így ez a hang, mit tegyek? |
|
| |||
| |||
| Ez egy friss dolog, vagy azt nem szeretem a kezdetektől? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem volt ez a probléma a régi számítógép volt, mert a számítógép nem volt elég jó arra, hogy megbirkózzon a videó. Milyen számítógépre specs van?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a számítógép nem tud lépést tartani. Hány éves a számítógépen?
|
| |||
| |||
| Hé, a számítógép egy év, és csak csinálja, mert az omega-i telepített illesztőprogramokat. Heres my specs Intel Centrino Duo T2400 ATI Mobility Radeon X1400 DL DVD-RAM Drive Windows XP Professional Edition Azt hiszem, hang és az alaplap További részletekért nézd meg: LG P1 Express Dual Laptop minden, amit azt hiszem, nem számít |
|
| |||
| |||
| ??
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hát ha csak történt scince telepített omega vezetők, hogy talán a probléma, próbálja ki, hogy vissza kell menni a hivatalosan támogatott vezetők és nézd meg, hogy megoldja a problémát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma, amikor DVD nézés | pesplaya | Multimédia és kodekek | 2 | Október 18, 2009 06:22 |
| Fagyáspont ha Watching Videók | xZoDiACx | Multimédia és kodekek | 6 | 18. június 2009 11:37 |
| Big Brother Is Watching You! Igen Te! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22. május 2009 16:42 |
| Tévénézés az a laptop | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 2 | 27. október 2008 13:53 |
| Watching TV PC-n. | Gazmondo | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. december 2007 16:32 |
| Téma eszközök | |
| |