![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци Иве је добио кад год играју филм, са диском или ИСО, мој рачунар почне скакање, и тако ради звука, шта да радим? |
|
| |||
| |||
| Да ли је то новија ствар или је то као да је од самог почетка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам тај проблем са својом старом рачунару, јер је моје рачунар није био довољно добар да се носе са видео. Које наочаре рачунар имате?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као рачунар не може пратити. Колико је старо рачунар?
|
| |||
| |||
| хеј, на рачунару је једна година, а његова је само то јер сам инсталирате Омега дривер. Хересу моје наочаре Интел Центрино Дуо Т2400 АТИ Мобилиты Радеон Кс1400 ДВД-РАМ Дриве ДЛ Уиндоус КСП Профессионал Едитион Мислим да је звук на матичној плочи За више детаља проверите: ЛГ П1 Дуал Експресс Лаптоп тај све што мислим да би могао материју |
|
| |||
| |||
| ?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Па ако је само догодило сцинце сте инсталирали омега дривер, то је вероватно тај проблем, покушајте Враћајући се на службено подржани возача и види да ли решава ваш проблем. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем када Гледање ДВД - | песплаыа | Мултимедија и кодеци | 2 | 18 Окт 2009 06:22 |
| Смрзавање приликом Гледање Видео | ксЗоДиАЦкс | Мултимедија и кодеци | 6 | 18. јуна 2009 11:37 |
| Биг Бротхер Мотрење Ви! Да Вас! | мцту | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 22 мај 2009 16:42 |
| Гледање ТВ на ваш лаптоп | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 2 | 27 октобар 2008 13:53 |
| Гледање ТВ на ПЦ. | Газмондо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 14 децембар 2007 16:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |