![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys Ive Got всякий раз, коли я граю в кіно, з диска або ISO, мій комп'ютер починає стрибати, і так чи аудіо, що я повинен робити? |
|
| |||
| |||
| Чи є це остання річ, чи це відбувається, як це з самого початку? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я мав цю проблему з моїм старим комп'ютером, це тому, що мій комп'ютер не був досить гарний, щоб впоратися з відео. Які комп'ютерні специфікації у вас є?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, що комп'ютер не може відставати. Скільки років комп'ютера?
|
| |||
| |||
| Гей, комп'ютер один рік, і тільки роблять це, тому що я встановлений Omega Drivers. Heres My Specs Intel Centrino Duo T2400 ATI Mobility Radeon X1400 DL DVD RAM Drive Windows XP Professional Edition Я думаю, звук в материнську плату Для більш докладної інформації Від'їзд: LG P1 Express Dual ноутбук Це все що я думаю, може бути важливо |
|
| |||
| |||
| ?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо тільки це сталося SCINCE ви встановили драйвера Omega, що, ймовірно, проблеми, спробуйте Повертаючись до офіційно підтримуваних драйверів і подивіться, вирішить Вашу проблему. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при перегляді DVD | pesplaya | Мультимедіа & кодеки | 2 | 18 жовтня 2009 06:22 |
| Заморожування при перегляді відео | xZoDiACx | Мультимедіа & кодеки | 6 | 18 червня 2009 11:37 |
| Big Brother Is Watching You! Так Ви! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22 травня 2009 16:42 |
| Дивитися ТБ на ноутбуці | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 2 | 27 жовтня 2008 13:53 |
| Дивитися ТБ на комп'ютері. | Gazmondo | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 грудня 2007 16:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |