![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, A barátnõm tartja be nekem "ive hiányzott az elmúlt 2 héten Katie & Peter a következő fejezet" Mert én didnt do anything about it elment és a letöltött Microsofts Silverlight, de ez csak nagyon lelassította a laptop és didnt dolgozik, így van oly módon, hogy felzárkózzon a kihagyott TV programokat? ive próbált tvlinks, de csak egy csomó csengőhang és letöltési linkeket területek, amelyek előírják az e-mail feliratkozás etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nem dolgozik az Operában, de ez a probléma megoldódott, azaz úgy, köszönöm. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma, amikor DVD nézés | pesplaya | Multimédia és kodekek | 2 | Október 18, 2009 06:22 |
| Fagyáspont ha Watching Videók | xZoDiACx | Multimédia és kodekek | 6 | 18. június 2009 11:37 |
| Big Brother Is Watching You! Igen Te! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22. május 2009 16:42 |
| Watching Movies | CodeFreakC | Multimédia és kodekek | 6 | 19. július 2008 03:04 |
| Watching TV PC-n. | Gazmondo | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. december 2007 16:32 |
| Téma eszközök | |
| |