по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Webcam

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми март 2008, 07:15
Член Група

Аз наскоро купи уеб камера да използвате с компютъра си, че една скоба над горната част на екрана. Нейната от Logitech малка с Булит в микрофона беше голяма работа до вчера. Картината е размазано, а не както е ясно, тъй като е been.I са играли около woth настройките, но не се различават.
Може ли да бъде, че има проблем с самата камера? Как мога аз диагностика на проблема?
Old 28-ми март 2008, 07:50
Номер на групата

Какъв модел е?

Каква операционна система използвате?

Какво програма гледаш на снимката с?

Има някой усукана кръг на фокус пръстен на обектива? Дали обектив чист?

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28 март 2008, 11:23
Номер на групата

Ето кратко обяснение, Logitech гадно наистина лошо, не неуважение към вас, но си евтини, аз съм имал безжична мишка и клавиатура A USB уеб камера, както и лектори от камера на Logitech винаги е било размазано и всичко е до оранжево, аз опитах възстановяване на Hue / Sat, ми мишка / клавиатура просто спря да работи в продължение на 6 месеца, аз съм ги заменя с още един Logitech жични мишка / клавиатура и че дори не работят от самото начало така че аз съм на клавиатурата / мишката, което дойде с моя компютър, на високоговорителите взривиха след една година от не по вина на моите собствени и едва тогава слушах музика така да получа възстановяване и купуват по-добра камера капитан, ако можете.
Old 28-ми март 2008, 12:15
Номер на групата

Знаеш ли, тя действително се казва "Това беше голяма работа до вчера". За да излезе с "гадно наистина лошо" около £ 1 млрд. компания година оборот работят 8000 души, не действително създаде много информация. Ли нещо против, от главен изпълнителен директор на друго дружество с £ 1 млрд. компания година оборот работят 8000 души Бих заплати стресна внимание, но това не е съвсем това, което чувам. Не неуважение към вас, но много хора получават много добро използване от много от своите продукти.
Old 28 март 2008, 12:29
Номер на групата

Не неуважение към вас, но много хора получават много добро използване от много от своите продукти.
Никога не съм
Old 28-ми март 2008, 12:35
Номер на групата

Ти каза, чух, че малко.
Old 28-ми март 2008, 12:50
Забранени група

опитайте се да почистите обектива звучи, като че някой я е докоснал.

Моята система: Гаднярите!

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600 Про "Енергетика
Дънната платка:
Asus Максимус Екстремни Intel X38
RAM памет:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Графична карта (и):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Звукова карта:
КРИЕЙТИВ SB0670 X-FI PCI SOUND BLAS
Hard Drive (и):
SEAGATE Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Dell XPS
Охлаждане:
Арктика Охлаждане Фризер 64 Про горещини
Мрежа / Интернет:
AOL
Монитор (и):
19 "LCD 1080/1920p
Операционна система (и):
XP
Old 28-ми март 2008, 13:01
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Какъв модел е?

Нека ОП отговори на първоначалното искане за повече информация и да водят по тази тема. Запомни ние сме тук за да помогнем. Ако не са положителни решения след това не си правете труда да отговори.

Old 30 Март, 2008, 02:19
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Какъв модел е?

Ей, не мога да повярвам, че е толкова прост, фокусът пръстен е бил преместен си мислех, че само на снимка може да се коригира в настройките опция, неговата работа, както обикновено. Причината да отиде с Logitech е така, защото ние използваме същата марка на други наши компютър за 5-6 години и такива, които все още съществуващ силен, така че имаше смисъл да се придържате към това прави. Благодаря на всички за вашата помощ и съвети.
Old 30 Март, 2008, 08:09
Номер на групата

То е като тази сцена от Питър Пан, където всички ние трябва да крещи, че ние вярваме във феите и след това на уеб камерата работи отново. Аз съвсем така.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc