![]() |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро купи уеб камера да използвате с компютъра си, че една скоба над горната част на екрана. Нейната от Logitech малка с Булит в микрофона беше голяма работа до вчера. Картината е размазано, а не както е ясно, тъй като е been.I са играли около woth настройките, но не се различават. Може ли да бъде, че има проблем с самата камера? Как мога аз диагностика на проблема? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв модел е?
| |||
| |||
| Ето кратко обяснение, Logitech гадно наистина лошо, не неуважение към вас, но си евтини, аз съм имал безжична мишка и клавиатура A USB уеб камера, както и лектори от камера на Logitech винаги е било размазано и всичко е до оранжево, аз опитах възстановяване на Hue / Sat, ми мишка / клавиатура просто спря да работи в продължение на 6 месеца, аз съм ги заменя с още един Logitech жични мишка / клавиатура и че дори не работят от самото начало така че аз съм на клавиатурата / мишката, което дойде с моя компютър, на високоговорителите взривиха след една година от не по вина на моите собствени и едва тогава слушах музика така да получа възстановяване и купуват по-добра камера капитан, ако можете. |
|
| |||
| |||
| Знаеш ли, тя действително се казва "Това беше голяма работа до вчера". За да излезе с "гадно наистина лошо" около £ 1 млрд. компания година оборот работят 8000 души, не действително създаде много информация. Ли нещо против, от главен изпълнителен директор на друго дружество с £ 1 млрд. компания година оборот работят 8000 души Бих заплати стресна внимание, но това не е съвсем това, което чувам. Не неуважение към вас, но много хора получават много добро използване от много от своите продукти. |
|
| |||
| |||
| Не неуважение към вас, но много хора получават много добро използване от много от своите продукти. Никога не съм |
|
| |||
| |||
| Ти каза, чух, че малко. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте се да почистите обектива звучи, като че някой я е докоснал.
| |||
| |||
| Нека ОП отговори на първоначалното искане за повече информация и да водят по тази тема. Запомни ние сме тук за да помогнем. Ако не са положителни решения след това не си правете труда да отговори. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| То е като тази сцена от Питър Пан, където всички ние трябва да крещи, че ние вярваме във феите и след това на уеб камерата работи отново. Аз съвсем така. |