![]() |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil webkameru k použití s má laptop který klipy přes horní části obrazovky. Jeho vedlejší Logitech malý s postavené v mic je to skvělá práce až do včerejška. Obraz je rozmazaný, a není tak jasné, jak to má been.I hrály kolem woth nastavení, ale nijak neliší. Je možné, že tam je chyba se kamera sama o sobě? Jak lze diagnostikovat problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký model je?
| |||
| |||
| Zde je stručný popis, logitech saje opravdu špatně, není neúcta k vám, ale jeho levné, jsem měl bezdrátovou myš a klávesnice USB webkamera a reproduktory od Logitech kamera byla vždy rozmazané a vše je oranžová, jsem Snažil resetování odstín / sat, moje myš / klávesnice přestala pracovat ve více než 6 měsíců, jsem nahradil je dalším logitech kabelová myš / klávesnice, a že ani pracovat od začátku, takže jsem na klávesnici / myš, která přišla s mým pc, reproduktory vyhodili po roce od ne vinou své vlastní já sotva poslouchal hudbu, takže si pak náhrady a koupit lepší kameru mate, pokud můžete. |
|
| |||
| |||
| Víš, ona vlastně říká, že "to byla skvělá práce až do včerejška." Vyjít s "cucá opravdu špatný" o 1 mld. Kč ročně obratu společnosti zaměstnávající 8000 lidí ve skutečnosti sdělit mnoho informací. Nezapomínejme, že od CEO jiné společnosti s 1 mld. Kč ročně obratu společnosti, zaměstnávající 8000 lidí jsem se polekal věnovat pozornost, ale to není přesně to, co slyším. Ne neúcta k vám, ale spousta lidí si hodně dobré využití z mnoha svých výrobků. |
|
| |||
| |||
| Ne neúcta k vám, ale spousta lidí si hodně dobré využití z mnoha svých výrobků. já nikdy |
|
| |||
| |||
| Jste říkal, slyšel jsem, že kousek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste vyčistit čočku zní jako někdo dotkl.
| |||
| |||
| Let OP odpovědět na původní žádost o další informace a vést o tomto tématu. Pamatujte si, že jsme tady na pomoc. Pokud nechcete mít pozitivní řešení, pak neobtěžují odpověď. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Je to jako, že scéna od Peter Pan, kde jsme všichni musíme křičet, že věříme na víly, a pak Webkamera opět funguje. Docela se mi líbí, že. |