![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω αγοράσει πρόσφατα μια κάμερα για χρήση με έναν φορητό υπολογιστή μου ότι κλιπ πάνω από την κορυφή της οθόνης. Της Logitech από ένα μικρό με bulit στο μικρόφωνο ήταν μεγάλη εργασίας μέχρι χθες. Η εικόνα είναι θολή και δεν είναι τόσο σαφής όπως έχει been.I έχουν παίξει γύρω woth τις ρυθμίσεις αλλά δεν διαφέρει του. Θα μπορούσε να είναι ότι υπάρχει ένα σφάλμα με την κάμερα το ίδιο; Πώς μπορώ να διαγνώσουν το πρόβλημα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μοντέλο είναι;
| |||
| |||
| Ακολουθεί μια μικρή επεξήγηση, Logitech απορροφά πραγματικά κακή, δεν ασέβεια προς εσάς, αλλά του φθηνή, είχα ένα ασύρματο ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο USB κάμερα, και ομιλητές από την Logitech το έκκεντρο ήταν πάντοτε θολή και τα πάντα είναι σε πορτοκαλί, έχω Προσπάθησα επαναφορά την απόχρωση / Σάββατο, μου το ποντίκι / πληκτρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί σε μόλις πάνω από 6 μήνες, έχω να αντικατασταθεί με ένα ακόμα Logitech ενσύρματο ποντίκι / πληκτρολόγιο και ότι δεν είχε ακόμη δουλειά από την αρχή έτσι είμαι στο πληκτρολόγιο / ποντίκι που συνοδεύει τον υπολογιστή μου, τα ηχεία φύσηξε μετά από ένα έτος από την οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς θ μου μόλις άκουσαν μουσική τότε, έτσι ώστε να πάρετε μια επιστροφή και να αγοράσετε μια καλύτερη mate έκκεντρο αν μπορείς. |
|
| |||
| |||
| Ξέρετε, λέει στην πραγματικότητα "ήταν μεγάλη εργασίας μέχρι χθες". Να βγεί με "χάλια πραγματικά κακή" περίπου 1 δισ. £ εταιρείας ο κύκλος εργασιών χρόνια που απασχολούν 8000 άτομα δεν μεταφέρει πράγματι πολλές πληροφορίες. Βέβαια, από ένα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας με £ 1 δισ. εταιρείας ο κύκλος εργασιών χρόνια που απασχολούν 8000 άτομα είχα τρομάξει πληρώσει προσοχή αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούω. Δεν ασέβεια προς εσάς, αλλά πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα μέρη της ορθής χρήσης από τις παρτίδες των προϊόντων τους. |
|
| |||
| |||
| Δεν ασέβεια προς εσάς, αλλά πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα μέρη της ορθής χρήσης από τις παρτίδες των προϊόντων τους. Ποτέ δεν έχω |
|
| |||
| |||
| Είπατε, άκουσα ότι λίγο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε να καθαρίσετε τους φακούς ακούγεται σαν κάποιος έχει αγγίξει.
| |||
| |||
| Ας το ΕΠ ανταποκρίνεται στην αρχική αίτηση για περισσότερες πληροφορίες και να τηρούν στο θέμα αυτό. Θυμηθείτε ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Αν δεν έχετε θετικές λύσεις τότε δεν κάνετε τον κόπο να απαντήσει. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Είναι όπως η σκηνή από τον Πήτερ Παν, όπου όλοι πρέπει να φωνάξει ότι πιστεύουμε στις νεράιδες και στη συνέχεια, η κάμερα λειτουργεί και πάλι. Μου αρέσει πολύ αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγοράζοντας ένα webcam | εκδίκηση | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Σεπτεμβρίου 2009 19:54 |
| WebCam Επέκταση; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6ο Σεπ 2008 05:36 |
| Webcam; | cheesewheels99 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 3η Ιαν 2008 18:47 |
| Best Webcam να αγοράσετε; | themaninblack1963 | Digital Imaging & Printers | 6 | 28 Δεκ. 2007 05:11 |
| Webcam πρόβλημα | seba567 | Digital Imaging & Printers | 4 | 1 Αυγ 2007 13:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |