μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Webcam

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Μάρτη 2008, 07:15
Μέλος Ομάδα

Default Webcam

Έχω αγοράσει πρόσφατα μια κάμερα για χρήση με έναν φορητό υπολογιστή μου ότι κλιπ πάνω από την κορυφή της οθόνης. Της Logitech από ένα μικρό με bulit στο μικρόφωνο ήταν μεγάλη εργασίας μέχρι χθες. Η εικόνα είναι θολή και δεν είναι τόσο σαφής όπως έχει been.I έχουν παίξει γύρω woth τις ρυθμίσεις αλλά δεν διαφέρει του.
Θα μπορούσε να είναι ότι υπάρχει ένα σφάλμα με την κάμερα το ίδιο; Πώς μπορώ να διαγνώσουν το πρόβλημα;
Old 28 Μάρτη 2008, 07:50
Ομάδα Δωρητών

Default Webcam

Τι μοντέλο είναι;

Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε;

Τι πρόγραμμα κοιτάς την εικόνα με το?

Έχει κάποιος twisted το γύρο του δακτυλίου εστίασης του φακού; Ο φακός είναι καθαρός;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28η Μαρ 2008, 11:23
Ομάδα Δωρητών

Default Webcam

Ακολουθεί μια μικρή επεξήγηση, Logitech απορροφά πραγματικά κακή, δεν ασέβεια προς εσάς, αλλά του φθηνή, είχα ένα ασύρματο ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο USB κάμερα, και ομιλητές από την Logitech το έκκεντρο ήταν πάντοτε θολή και τα πάντα είναι σε πορτοκαλί, έχω Προσπάθησα επαναφορά την απόχρωση / Σάββατο, μου το ποντίκι / πληκτρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί σε μόλις πάνω από 6 μήνες, έχω να αντικατασταθεί με ένα ακόμα Logitech ενσύρματο ποντίκι / πληκτρολόγιο και ότι δεν είχε ακόμη δουλειά από την αρχή έτσι είμαι στο πληκτρολόγιο / ποντίκι που συνοδεύει τον υπολογιστή μου, τα ηχεία φύσηξε μετά από ένα έτος από την οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς θ μου μόλις άκουσαν μουσική τότε, έτσι ώστε να πάρετε μια επιστροφή και να αγοράσετε μια καλύτερη mate έκκεντρο αν μπορείς.
Old 28 Μάρτη 2008, 12:15
Ομάδα Δωρητών

Default Webcam

Ξέρετε, λέει στην πραγματικότητα "ήταν μεγάλη εργασίας μέχρι χθες". Να βγεί με "χάλια πραγματικά κακή" περίπου 1 δισ. £ εταιρείας ο κύκλος εργασιών χρόνια που απασχολούν 8000 άτομα δεν μεταφέρει πράγματι πολλές πληροφορίες. Βέβαια, από ένα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας με £ 1 δισ. εταιρείας ο κύκλος εργασιών χρόνια που απασχολούν 8000 άτομα είχα τρομάξει πληρώσει προσοχή αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούω. Δεν ασέβεια προς εσάς, αλλά πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα μέρη της ορθής χρήσης από τις παρτίδες των προϊόντων τους.
Old 28η Μαρ 2008, 12:29
Ομάδα Δωρητών

Default Webcam

Δεν ασέβεια προς εσάς, αλλά πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα μέρη της ορθής χρήσης από τις παρτίδες των προϊόντων τους.
Ποτέ δεν έχω
Old 28 Μάρτη 2008, 12:35
Ομάδα Δωρητών

Default Webcam

Είπατε, άκουσα ότι λίγο.
Old 28 Μάρτη 2008, 12:50
Banned Ομάδα

Default Webcam

δοκιμάστε να καθαρίσετε τους φακούς ακούγεται σαν κάποιος έχει αγγίξει.

Το σύστημά μου: MEAN MACHINE!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Ενέργεια
Motherboard:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Μνήμες:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Κάρτα Ήχου:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SOUND BLAS
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
dell XPS
Ψύξη:
Arctic Cooling FREEZER 64 Pro θερμοτήτων
Network / Internet:
AOL
Monitor (ες):
19 "lcd 1080/1920p
Operating System (s):
xp
Old 28 Μάρτη 2008, 13:01
Συντονιστής Ομάδας

Default Webcam

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Τι μοντέλο είναι;

Έχει κάποιος twisted το γύρο του δακτυλίου εστίασης του φακού; Ο φακός είναι καθαρός;
Ας το ΕΠ ανταποκρίνεται στην αρχική αίτηση για περισσότερες πληροφορίες και να τηρούν στο θέμα αυτό. Θυμηθείτε ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Αν δεν έχετε θετικές λύσεις τότε δεν κάνετε τον κόπο να απαντήσει.

Old 30 Μαρτίου 2008, 02:19
Μέλος Ομάδα

Default Webcam

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Τι μοντέλο είναι;

Hey, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν τόσο απλό, το δαχτυλίδι επίκεντρο είχαν μετακινηθεί νόμιζα ότι η pic θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην επιλογή των ρυθμίσεων, της εργασίας ως φυσιολογική. Ο λόγος που πήγα με Logitech είναι γιατί χρησιμοποιούν το ίδιο εμπορικό σήμα σε άλλα pc μας για 5-6 χρόνια και ότι αυτά συνεχίζονται τόσο έντονη ήταν λογικό να κολλήσει με αυτό το κάνουν. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές σας.
Old 30 Μαρτίου 2008, 08:09
Ομάδα Δωρητών

Default Webcam

Είναι όπως η σκηνή από τον Πήτερ Παν, όπου όλοι πρέπει να φωνάξει ότι πιστεύουμε στις νεράιδες και στη συνέχεια, η κάμερα λειτουργεί και πάλι. Μου αρέσει πολύ αυτό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αγοράζοντας ένα webcam εκδίκηση Γενική Συζήτηση Hardware 7 22 Σεπτεμβρίου 2009 19:54
WebCam Επέκταση; KanoakaVirus Γενική Συζήτηση Hardware 5 6ο Σεπ 2008 05:36
Webcam; cheesewheels99 Γενική Συζήτηση Hardware 4 3η Ιαν 2008 18:47
Best Webcam να αγοράσετε; themaninblack1963 Digital Imaging & Printers 6 28 Δεκ. 2007 05:11
Webcam πρόβλημα seba567 Digital Imaging & Printers 4 1 Αυγ 2007 13:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.