![]() |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno kupio web kameru za korištenje s moj laptop koji isječke preko vrhu ekrana. Njegova je Logitech mala s mikrofonom Izgrađena je rad velik sve do jučer. Slika je mutna, a ne kao jasno, kao da ima been.I imali oko woth postavke ali svoj ne razlikuje. Je li moguće da je greška sa cam sebe? Kako mogu dijagnosticirati problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji je to model?
| |||
| |||
| evo kratko objašnjenje, Logitech je sranje stvarno loše, ne nepoštovanje za vas, ali svoj jeftin, ja sam imao bežični miš i tipkovnica usb webcam, a iz zvučnika Logitech brijeg je uvijek bio mutan i sve je do narančaste, Ive pokušao resetovanje nijansa / sat, moj miš / tipkovnica prestao raditi u nešto više od 6 mjeseci, ja sam ih zamijenio sa još jednim logitech žičani miš / tipkovnica i da nije ni rad od početka pa sam na tipkovnici / miš koji je došao sa mojim pc, zvučnici duhati, nakon godinu dana od nijedan mana od moj posjedovati ja jedva slušati glazbu onda tako dobiti povrat novca i kupiti bolji cam drug ako možete. |
|
| |||
| |||
| Znaš, ona zapravo kaže: "to je bio rad velik do jučer". Da bi izaći s "sranje stvarno loš", oko £ 1bn tvrtka godišnje promet zapošljava 8000 ljudi, ne zapravo prenijeti mnogo informacija. Imati što protiv, od CEO jedne tvrtke s £ 1bn tvrtka godišnje promet zapošljava 8000 ljudi ja bih platiti zapanjio pažnju, ali to nije ono što sam sasvim sam sluh. Ne nepoštovanje za vas, ali puno ljudi dobiti puno dobrih uporabe iz puno njihovih proizvoda. |
|
| |||
| |||
| Ne nepoštovanje za vas, ali puno ljudi dobiti puno dobrih uporabe iz puno njihovih proizvoda. ja nikada imati |
|
| |||
| |||
| Te je rekao, čuo sam da je malo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati čišćenje leća zvuči kao netko ga je dotaknuo.
| |||
| |||
| Neka OP odgovoriti na originalni zahtjev za više informacija i držati na ovu temu. Zapamtite we're here to help. Ako ne imati pozitivne rješenja onda ne zamarati odgovarate. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| To je kao da je scena iz Petra Pana, gdje ćemo svi morati kriknuti da vjerujemo u vile, a zatim Web kamera opet radi. Ja sasvim tako. |