![]() |
|
| |||
| |||
| Nemrég vettem egy webkamerát használni az én laptop amelyik klipsz alatt a képernyő tetején. A Logitech által egy kicsi a Bullet XLR mûködött nagy tegnapig. A kép elmosódott, és nem olyan egyértelmű, mint azt been.I játszottak körül woth a beállításokat, de nincs más. Lehet, hogy van egy hibát a bütykös maga? Hogyan diagnosztizálják a problémát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen modell ez?
| |||
| |||
| itt egy rövid magyarázat, logitech szar tényleg rossz, nem akarok tiszteletlen lenni, de ha az olcsó, nekem volt egy vezeték nélküli egér és billentyűzet USB webkamera, és a hangszórók a Logitech a bütykös mindig is elmosódott és minden ott van a narancs, én is Próbáltam alaphelyzetbe hue / sat, az én egér / billentyűzet abba a munkát a több mint 6 hónapos, már helyettük még egy vezetékes Logitech egér / billentyűzet, és hogy nem is dolgozik a kezdetektől így vagyok a billentyűzet / egér kapott PC-m, a hangszórók fújt egy év után a hiba nem a saját én alig hallgattam zenét, akkor azt a visszatérítést kap, és vegyél egy jobb kamera mate ha tudsz. |
|
| |||
| |||
| Tudod, ő valójában azt mondja, "ez nagy munka volt, amíg tegnap". Hogy jöjjön ki a "szar nagyon rossz" mintegy 1 milliárd Ft évente foglalkoztató cég forgalma 8000 ember valójában nem közvetíti sok információt. Na persze, egy másik cég vezérigazgatója egy 1 milliárd Ft évente foglalkoztató cég forgalma 8000 ember lennék fizetni ijedt figyelmet, de ez nem elég, amit én meghallgatást. Nem akarok tiszteletlen lenni, de ha sok ember kap egy halom jól használták ki a sok termékeik. |
|
| |||
| |||
| Nem akarok tiszteletlen lenni, de ha sok ember kap egy halom jól használták ki a sok termékeik. Soha nem is |
|
| |||
| |||
| Azt mondtad, hallottam, hogy kicsit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tisztítsa meg a lencsét úgy hangzik, mintha valaki megérintette.
| |||
| |||
| Hagyja, hogy a OP választ az eredeti További információ kérése, és tartsa ezt a témát. Ne feledje, mi vagyunk itt, hogy segítsek. Ha nem kedvező megoldás, akkor nem zavar válaszol. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Ez olyan, mint a jelenetet a Peter Pan, ahol minden volna kiabálni, hogy hiszünk a tündéreket, majd a webkamera működik újra. Én nagyon szeretem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vásárlás a webkamera | bosszú | Általános fémáru Chat | 7 | Szeptember 22, 2009 19:54 |
| WebCam Kiterjesztés? | KanoakaVirus | Általános fémáru Chat | 5 | 6. Szeptember 2008 05:36 |
| Webcam? | cheesewheels99 | Általános fémáru Chat | 4 | 3. január 2008 18:47 |
| Best Webcam vásárolni? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Nyomtatók | 6 | 28. december 2007 05:11 |
| Webcam probléma | seba567 | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 1. Aug 2007 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |