![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי לאחרונה קנה Webcam להשתמש עם הנייד שלי, כי אחד קליפים מעל החלק העליון של המסך. על ידי Logitech קטן אחד עם bulit ב mic זה עובד נהדר עד אתמול. התמונה blurry ולא כפי ברור כפי שהיא שיחקה been.I יש מסביב woth את ההגדרות שלה, אבל לא שונה. הוא יכול להיות שיש תקלות עם פקה את עצמו? איך אני יכול לאבחן את הבעיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מודל זה?
| |||
| |||
| הנה הסבר קצר, Logitech מבאס באמת רע, אין לך פגיעה בכבוד אבל זול, אני כבר היה עכבר או מקלדת אלחוטית מסוג USB Webcam, ורמקולים מ Logitech את פקה מאז ומתמיד blurry והכל הוא כתום, אני כבר ניסית לאפס את הגוון / Sat, אזור העכבר / מקלדת הפסיקו לעבוד בדיוק מעל 6 חודשים, אני כבר החליף אותם עם עוד עכבר Logitech חוטית / מקלדת וזה לא עובד אפילו מההתחלה אני כל כך שמח על המקלדת / זה בא עם העכבר במחשב שלי, הדוברים פישלת אחרי שנה לא אשם משלי אני בקושי שומעת את המוסיקה אז כדי לקבל החזר ו לקנות פקה חבר טוב יותר, אם הדבר אפשרי. |
|
| |||
| |||
| אתה יודע, היא בעצם אומרת "זה היה עובד נהדר עד אתמול". לצאת עם "מבאס באמת רע" על £ 1bn בשנה 8000 הפכה החברה להעסיק אנשים לא באמת להעביר הרבה מידע. אכפת לך, מתוך מנכ"ל של חברה אחרת עם £ 1bn בשנה 8000 הפכה החברה להעסיק אנשים הייתי מופתע לשלם תשומת לב אבל זה לא בדיוק מה שאני שומע. אין לך פגיעה בכבוד אבל הרבה אנשים מקבלים הרבה טוב להשתמש מתוך הרבה מוצרים שלהם. |
|
| |||
| |||
| אין לך פגיעה בכבוד אבל הרבה אנשים מקבלים הרבה טוב להשתמש מתוך הרבה מוצרים שלהם. אני מעולם לא |
|
| |||
| |||
| אמרת, שמעתי את זה מעט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לנקות את העדשה נשמע כאילו מישהו נגע בו.
| |||
| |||
| תן op להגיב על הבקשה המקורית לקבלת מידע נוסף ולשמור על נושא זה. זכור, אנחנו כאן כדי לעזור. אם אין לך פתרונות חיובית אז אל תטרח מענה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| זה כמו שיש סצינה מאת פיטר פן שבו כולנו צריכים לצעוק כי אנו מאמינים בפיות ואז Webcam עובד שוב. אני ממש אוהב את זה. |