![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nesen nopirka webcam lietot kopā ar savu klēpjdatoru tāds klipus virs augšējā ekrāna. Tā ar Logitech neliela ar bulit in mic tā strādāja liels, līdz vakar. Situācija ir neskaidra un nav tik skaidra, jo tā ir been.I ir bijusi ap woth uzstādījumus, bet tā nav atšķirīgs.
Vai var uzskatīt, ka pastāv vainu cam pati? Kā es varu diagnosticēt problēmu? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas modeli tas ir?
|
|||
|
|||
|
Šeit ir īss paskaidrojums, logitech sucks tiešām slikts, nav necieņa jums, bet tā lēti, man bija bezvadu peles un tastatūras usb webcam, un lektori no logitech cam vienmēr ir bijusi neskaidra, un viss ir oranžas, es esmu mēģināja atgriezi hue / sat, my mouse / keyboard pārtraucis darbu vairāk nekā 6 mēnešus, es esmu aizvietoja tos ar vēl vienu logitech wired mouse / keyboard, un nav pat darbu no sākuma tā es esmu par keyboard / pele kas nāca kopā ar savu PC, speakers blew pēc gadu no ne vainas mana es tikko klausījās mūziku, tad lai saņemtu kompensāciju, un nopirkt labāku cam mate ja varat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ziniet, viņa patiesībā saka: "tas bija darba liels, līdz vakar". Iznākt ar "sucks tiešām slikti" par £ 1 miljarda gada apgrozījums uzņēmums nodarbina 8000 cilvēku nav faktiski sniegtu daudz informācijas. Mind you, no izpilddirektors cits uzņēmums, £ 1 miljarda gada apgrozījums uzņēmums nodarbina 8000 cilvēku es gribētu pievērst pārsteidza uzmanību, taču tas nav gluži tas, ko es esmu tiesas sēdē. Nav necieņa jums bet daudz cilvēkiem iegūt daudz labu izmantošana ārpus partijām savu produktu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nav necieņa jums bet daudz cilvēkiem iegūt daudz labu izmantošana ārpus partijām savu produktu.
Es nekad |
|
|
|||
|
|||
|
Jūs teicāt, es dzirdēju, ka biti.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
izmēģināt tīrīšana objektīvs izklausās kāds pieskārās tai.
|
|||
|
|||
|
Ļaujiet OP atbildēt uz sākotnējo lūgumu sniegt sīkāku informāciju un uzturēt šo uz tēmu. Atcerieties, mēs esam šeit, lai palīdzētu. Ja jums nav pozitīvu risinājumu, tad to nevar apnikt atbildēt.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir tāpat kā aina no Peter Pan, kur mums visiem ir jākliedz, ka mēs ticam Fejas un tad Webcam darbus vēlreiz. Es gluži tāpat.
|