![]() |
|
| |||
| |||
| Mam ostatnio kupił kamerę internetową do korzystania z mojego laptopa, które pliki w górnej części ekranu. Jej przez Logitech małym jeden z bulit w mikrofon był wielki pracy do wczoraj. Zdjęcie jest niewyraźne, a nie za jasne, jak to ma been.I odegrały około woth ustawienia, ale jej nie różnią się. Czy można, że istnieje błędów w krzywkowo sama? Jak można zdiagnozować problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest model?
| |||
| |||
| Oto krótkie wyjaśnienie, logitech sucks fatalna, nie brak szacunku do ciebie, ale jego tanie, I've had a bezprzewodowa mysz i klawiatura USB, kamera internetowa i głośniki z logitech CAM zawsze rozmyte i wszystko jest pomarańczowy, I've próbował resetując hue / sat, moje myszki / klawiatury popsuło w nieco ponad 6 miesięcy, I've zastępuje je jeszcze logitech Przewodowe myszy / klawiatury, a nawet nie działa od początku tak jestem na klawiaturze / mysz, która pochodziła z mojego komputera, głośniki Blew po upływie roku od nie z własnej winy i ledwo słuchał muzyki tak potem otrzymać zwrot pieniędzy i kupić lepszy krzywkowo oficer, jeśli możesz. |
|
| |||
| |||
| Wiesz, że rzeczywiście mówi "to był wielki pracy do wczoraj". Aby wyjść z "sucks naprawdę zła" o £ 1 mld EUR w roku 8000 obroty firmy zatrudniające osoby w rzeczywistości nie przekazuje wiele informacji. Mind you, CEO od innej spółki z £ 1 mld EUR w roku 8000 obroty firmy zatrudniające osoby I'd pay zaskoczony uwagę, ale nie całkiem what I'm rozprawy. Brak szacunku do ciebie, ale wiele osób uzyskać wiele dobrego wykorzystania z części swoich produktów. |
|
| |||
| |||
| Brak szacunku do ciebie, ale wiele osób uzyskać wiele dobrego wykorzystania z części swoich produktów. I nigdy nie |
|
| |||
| |||
| Powiedział pan, usłyszałem, że bitowych. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| próby czyszczenia obiektywu brzmi jak ktoś go dotknął.
| |||
| |||
| Niech PO odpowiedzi na pierwotne żądanie, aby uzyskać więcej informacji i zachować w tym temacie. Pamiętaj, we're here to help. Jeśli nie masz pozytywnych rozwiązań, a następnie nie niepokoić odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| To jak, że scena z Piotrusia Pana, gdzie wszyscy muszą krzyczeć, że wierzymy w fairies, a następnie Kamera znów działa. I bardzo podoba. |
![]() |
|
| Zakładki |