mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Webcam

Reply

Thread Tools
Old 28 martie 2008, 07:15
Grupul de stat

Default Webcam

Am cumparat recent o camera web de a utiliza cu un meu laptop că clipuri pe partea de sus a ecranului. Logitech acestuia de către o mică, cu bulit la microfon a fost mare lucru, până mai ieri. Imaginea este neclară şi nu la fel de clar cum a been.I au jucat în jurul woth setări diferite, dar ei nu.
Ar putea fi faptul că există o vina cu cam în sine? Cum pot diagnostica problema?
Old 28 martie 2008, 07:50
Grupul de donator

Default Webcam

Ce model este?

Ce sistem de operare folositi?

Ce program de te uiţi la poza cu?

Are cineva sucit runda se concentreze inelul lentilei? Este lentilă curat?

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28 martie 2008, 11:23
Grupul de donator

Default Webcam

Iată o explicaţie pe scurt, Logitech suge cu adevărat rău, nici o lipsă de respect pentru tine, dar ei ieftine, am avut un mouse şi o tastatură wireless un USB webcam, şi boxe de la Logitech cu came a fost întotdeauna neclare şi totul este de culoare portocalie, mi-am încercat resetarea Hue / Sat, mouse-ul meu / tastatura oprit de lucru in doar de peste 6 luni, le-am înlocuit cu un alt mouse-ul Logitech cu fir / tastatura şi că nu au de lucru, chiar de la inceput asa ca ma de pe tastatură / mouse-ul care a venit cu PC-ul meu, vorbitori a suflat, după un an de la nici o vină din propria mea abia am ascultat muzica, atunci acest lucru a obţine o rambursare si cumpara un partener mai bun cam dacă poţi.
Old 28 martie 2008, 12:15
Grupul de donator

Default Webcam

Stii, de fapt, ea spune: "A fost o mare lucru, până ieri". Pentru a veni afară cu "suge cu adevărat rău" despre un de 1 miliard £ o companie de ani cifra de afaceri de angajaţi 8000 de oameni nu se transmite de fapt, o mulţime de informaţii. Mintea tu, de la un CEO de o altă societate cu o de 1 miliard £ o companie de ani cifra de afaceri de angajaţi 8000 de oameni mi-ar startled acorde o atenţie, dar că nu e ceea ce eu sunt destul de audiere. Nu lipsă de respect pentru tine, dar o mulţime de oameni a lua o mulţime de bună utilizare dintr-o mulţime de produsele lor.
Old 28 martie 2008, 12:29
Grupul de donator

Default Webcam

Nu lipsă de respect pentru tine, dar o mulţime de oameni a lua o mulţime de bună utilizare dintr-o mulţime de produsele lor.
Nu am mai
Old 28 martie 2008, 12:35
Grupul de donator

Default Webcam

Ai spus, am auzit că de biţi.
Old 28 martie 2008, 12:50
Banned Group

Default Webcam

încercaţi să curăţaţi lentila pare ca cineva a atins-o.

Sistemul meu: Însemna MASINA!

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energie
Plăci de bază:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Memorie RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Placă grafică (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Placă de sunet:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI SOUND Blas
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Dell XPS
Răcire:
Răcire Arctic Freezer 64 Pro incalzeste
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Sistem de operare (e):
xp
Old 28 martie 2008, 13:01
Moderator Group

Default Webcam

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de la faţa locului View Post
Ce model este?

Să OP răspunde la cererea iniţială pentru mai multe informaţii şi să păstreze pe acest subiect. Amintiţi-vă suntem aici pentru a ajuta. Dacă nu au soluţii pozitive atunci nu deranjez răspuns.

Old 30 martie 2008, 02:19
Grupul de stat

Default Webcam

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de la faţa locului View Post
Ce model este?

Hei, nu pot sa cred ca a fost asa de simplu, inelul accentul a fost mutat m-am gândit că PIC ar putea fi doar ajustate în setările de opţiune, de lucru ale acestuia, ca de obicei. Motivul pentru care m-am dus cu Logitech este pentru că folosim aceeaşi marcă pe alte PC-ul nostru pentru 5-6 ani şi cei care încă mai merge atât de puternică era lipsit de sens să stai cu această face. Multumesc tuturor pentru ajutor şi sfaturi.
Old 30 martie 2008, 08:09
Grupul de donator

Default Webcam

E ca si cum acea scena de la "Peter Pan" în cazul în care noi toţi trebuie să strige faptul că noi credem în zâne şi apoi Camera Web funcţionează din nou. Am destul de genul asta.
Reply

Register

Marcaje