![]() |
|
| |||
| |||
| Am cumparat recent o camera web de a utiliza cu un meu laptop că clipuri pe partea de sus a ecranului. Logitech acestuia de către o mică, cu bulit la microfon a fost mare lucru, până mai ieri. Imaginea este neclară şi nu la fel de clar cum a been.I au jucat în jurul woth setări diferite, dar ei nu. Ar putea fi faptul că există o vina cu cam în sine? Cum pot diagnostica problema? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce model este?
| |||
| |||
| Iată o explicaţie pe scurt, Logitech suge cu adevărat rău, nici o lipsă de respect pentru tine, dar ei ieftine, am avut un mouse şi o tastatură wireless un USB webcam, şi boxe de la Logitech cu came a fost întotdeauna neclare şi totul este de culoare portocalie, mi-am încercat resetarea Hue / Sat, mouse-ul meu / tastatura oprit de lucru in doar de peste 6 luni, le-am înlocuit cu un alt mouse-ul Logitech cu fir / tastatura şi că nu au de lucru, chiar de la inceput asa ca ma de pe tastatură / mouse-ul care a venit cu PC-ul meu, vorbitori a suflat, după un an de la nici o vină din propria mea abia am ascultat muzica, atunci acest lucru a obţine o rambursare si cumpara un partener mai bun cam dacă poţi. |
|
| |||
| |||
| Stii, de fapt, ea spune: "A fost o mare lucru, până ieri". Pentru a veni afară cu "suge cu adevărat rău" despre un de 1 miliard £ o companie de ani cifra de afaceri de angajaţi 8000 de oameni nu se transmite de fapt, o mulţime de informaţii. Mintea tu, de la un CEO de o altă societate cu o de 1 miliard £ o companie de ani cifra de afaceri de angajaţi 8000 de oameni mi-ar startled acorde o atenţie, dar că nu e ceea ce eu sunt destul de audiere. Nu lipsă de respect pentru tine, dar o mulţime de oameni a lua o mulţime de bună utilizare dintr-o mulţime de produsele lor. |
|
| |||
| |||
| Nu lipsă de respect pentru tine, dar o mulţime de oameni a lua o mulţime de bună utilizare dintr-o mulţime de produsele lor. Nu am mai |
|
| |||
| |||
| Ai spus, am auzit că de biţi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| încercaţi să curăţaţi lentila pare ca cineva a atins-o.
| |||
| |||
| Să OP răspunde la cererea iniţială pentru mai multe informaţii şi să păstreze pe acest subiect. Amintiţi-vă suntem aici pentru a ajuta. Dacă nu au soluţii pozitive atunci nu deranjez răspuns. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| E ca si cum acea scena de la "Peter Pan" în cazul în care noi toţi trebuie să strige faptul că noi credem în zâne şi apoi Camera Web funcţionează din nou. Am destul de genul asta. |
![]() |
|
| Marcaje |